Võrumaal leitud üksteise järel mitu lagunenud laipa

Veebruaris kadunuks jäänud ja aprilli lõpus metsast leitud Tiit Saar möödunud aasta oktoobri lõpus Luhamaa piiripunkti kutsutud kiirabiautos arstide hoole all.   Foto: INNO TÄHISMAAElumaja Võrus Võlsi tee ääres, mille ümber polnud juba 2011. aastal Google’i ülesvõtte alusel mingeid inimtegevuse jälgi. Repro: Google Street ViewSURNUKEHADE AVASTAMINE • Võrumaal on lühikese vahega leitud tänavu mitu lagunenud laipa. Veebruaris leiti Võru linnas ühest elamust tükk aega tagasi surnud inimese jäänused, aprilli lõpus leiti Sõmerpalu vallast aasta algul kadunuks jäänud mehe lagunemistunnustega laip.


Aprilli lõpus leitud lagunenud laiba isik on kindlaks tehtud, see oli aasta algul kadunuks jäänud Tiit Saar. Politsei info kohaselt leidis Saare lagunemistunnustega surnukeha 25. aprilli õhtul Hargi külast Lõõdla järve lähistel asuvast metsatukast Saare sugulane. Surnukeha saadeti kohtuarstlikule lahangule, kus selgitati, et vägivalla tundemärke ei esinenud ja eeldatavasti oli surma põhjuseks terviserike.

 

Comments  
  0

Quoting Tean:

Kivi tn suri ka kuu tagasi üks mees oma kodus ära.
JA 14 päeva oli juba nii.



Lubja tänaval oli see.
  +10
Tasa - Setu, ära reeda saladust - need ju kõik Randpere ja Tuliku valijad.
  +12
Korruptsioon vohab. Lihtne oleks uurida, kes sotsiaaltöötajatest nende kadunukeste eest papi tasku toppis. Pole võimalik, et inimene on surnud kuid võibolla isegi aastaid. Tänapäeval jääb ka pensionärist jälg maha,,,pensionid, muud maksed, kulutused. Aga võrumaal kõik süüdimatud, sest pukis on harimatu lumpen,,,isamaaliidu saastkes elamislubadega parseldas jne. Võru piir pole ammugi pidanud, migrante saabus taasiseseisvumisel hordide kaupa, pluss talud, kuhu migrandid korrumptantide abiga sisse smuugeldati. Oma inimene ei maksa midagi, maksab juudaseeklid,,ur,,,did.
  +1
Kivi tn suri ka kuu tagasi üks mees oma kodus ära.
JA 14 päeva oli juba nii.
  +11
Kuuldavasti ja loodetavasti on Võrumaa ainus piirkond Eestis kus taolisi asju juhtub. Viimati juhtus taolisi olukordi Eestis teadaolevalt Teise Maailmasõja päevil. Nii palju siis Eestist, kui õigusriigist ja heaoluühiskonnast.
  +4
.

 


 

LOE VEEL


 


 


 

  

 

20 PÄEVA ENIMLOETUD