Menu

.      

Vastseliina noortekeskus on uuesti üles ehitatud

Värskelt remonditud Vastseliina noortekeskuse maja. Paremal on näha katlamaja, kust pärit sädemest süttis ekspertide hinnangul keskuse katus. Foto: Võrumaa TeatajaNOORTEKESKUS ❯ Talvel põlenud Vastseliina noortekeskus on uuesti üles ehitatud ja parasjagu paigaldatakse siseruumi skateparki.

„Noortemaja on põlengujärgselt taastatud ja tööd vastu võetud,” ütles tehtud töid kommenteerides Vastseliina vallavanem Raul Tohv. Tema sõnul käib hetkel sisustuse hankimine.

Taastamistöid fi nantseeris täielikult If Kindlustus ja nemad valisid ka ehitaja, märkis Tohv. Ehitustööd tegi OÜ Rehe Ehitus. Taastamistööde maksumus oli ligi 130 000 eurot. Lisaks rahastas If Kindlustus kahjustada saanud sisustuse ostmist.

Lõuna päästekeskuse info kohaselt teatas häirekeskus tulekahjust Vastseliina noortekeskuses 26. veebruaril kell 19.10. Tulekahju osas tuleohutuseeskirjade rikkumist ei tuvastatud. Tulekahju sai tõenäoliselt alguse katlamaja korstnast lenduvast sädemest.

Lähtuvalt päästekeskuse infost on Vastseliina vald planeerinud 2015. aastal teha gümnaasiumi katlamaja rekonstrueerimise.

Vastseliina noortekeskus on mitmekülgne noorte vaba aja veetmise koht, kus saab mängida piljardit, lauahokit, lauajalgpalli ja erinevaid lauamänge. Noortekeskuses on võimalik meisterdada ning lugeda erinevaid ajakirju. Trikkirattahuvilistel on võimalik kasutada skateparki. Keskuses on moodne köök, kus on võimalik endale söödavat- joodavat valmistada.

20 PÄEVA ENIMLOETUD