Menu

.      

Reede ja 13 oli Võrus raske päev liikluses

Fotodel on näha Väikse Tomi logodega varustatud jäätiseauto Iveco, mis sõitis ülekäiguraja ees sisse seal peatunud Norra numbrimärkidega Volkswagenile.   Foto: Võrumaa TeatajaLIIKLUSÕNNETUSED • Reedel ja 13. kuupäeval oli raske päev Võru liikluses, mil toimus raske liiklusõnnetus Võru linna külje all Luhamaa maanteel ning kokkupõrge Võru linnas Jüri tänaval.

Reedel kella 15 ajal teatati politseile liiklusõnnetusest Võru vallas Tallinna–Tartu–Võru–Luhamaa tee 249. kilomeetril. Esialgsetel andmetel sattusid laupkokkupõrkesse Tartu suunast tulnud ja vastassuunda kaldunud Ford ning Võru suunast talle vastu sõitnud Land Rover. Õnnetuses said viga Fordi juht ja neli kaasreisijat. Nendest üks, raskeid vigastusi saanud isik, viidi haiglasse, teised said kohapeal esmaabi.

Fordi juhtis 53aastane Anneli, kõrvalistmel oli 62aastane Rein (viidi haiglasse), tagapingil 19aastane Reimo, 21aastane Sander ja 19aastane Ranek-Rainet.

Fotol on näha Luhamaa maanteel avarii teinud punane Ford, mis tuli Tartu poolt ja paiskus pärast Land Rover džiibiga kokkupõrget kraavi. FOTO: Aigar NagelLand Roverit juhtinud mees, 66aastane Volfgang viga ei saanud. Võru politseinikud selgitasid, et mõlemad juhid olid kained ja omasid juhtimisõigust. Ka olid sõidukid tehniliselt korras, rehvid vastasid nõuetele, sõiduolud olid head ja mõlemas sõidukis kasutati turvavarustust. Liiklusõnnetuse põhjuse ja muude täpsemate asjaolude väljaselgitamiseks alustas Lõuna prefektuur väärteomenetlust.

Mõned tunnid enne seda avariid, 13. septembril kella 11.45 ajal teatati Võru politseile liiklusõnnetusest Jüri tänaval. Seal sõitis veoki Iveco juht tagant otsa ülekäiguraja ees peatunud Norra numbrimärkidega Volkswagen Sharanile. Juhid said süü osas kokkuleppele ja pöörduvad kahjude korvamiseks kindlustusse. Inimesed viga ei saanud. Kohal käis ka päästeamet, kuna sõiduteele oli voolanud jahutusvedelikku ja õli. Sel ajal reguleeris politsei õnnetuspaigas liiklust. Õnnetuse põhjus oli veokijuhi tähelepanematuses ja liiga lühikeses pikivahes.

LOE VEEL

20 PÄEVA ENIMLOETUD