Menu

.      

Saksa ettevõte tõi Võrru hästitasustatud töökohad

Saksa suursaadik Christian Matthias Schlaga (keskel) tervitab kõnekeskuse töötajaid, temast vasakul tõlgib tema juttu keskuse töötaja Anu Jõgi.     Foto: Võrumaa TeatajaKÕNEKESKUS • Saksa energiahiiu Enercity tütarfirma Danpower GmbH, mis ostis möödunud aastal 3,6 miljoni euro eest Võru Soojuse, avas neljapäevalt pidulikult Võrus Vilja tn 14 kõnekeskuse, kuhu on loodud 18 hea palgaga töökohta.


Kuigi Danpoweri esindajad ei soovinud täpseid summasid avalikustada, ulatub kõnekeskuse töötajate palk kinnitamata andmetel 1000 euroni ja üle selle. Palk ja tingimused on nii head, et Võrru olid nõus tulema isegi inimesed Tallinnast. Praeguseks on 30 kandidaadi hulgast valitud välja keskuse juht ja 17 töötajat ning järgmisel aastal värvatakse veel kaheksa töötajat.


Vaade keskuse tööruumidele. Foto: Võrumaa TeatajaASi Danpower Eesti juhataja Kairi von Wolff ütles neljapäeval keskuse avamisel, et kõik käis väga kiiresti. Tänavu 28. jaanuaril sai ta oma ülemuselt, Danpower GmbH juhilt Sven Schmiederilt elektronkirja ettepanekuga kõnekeskuse loomise kohta ja pärast tunni aja pikkust seedimist oli ta nõus asjaga tegelema. Nädal aega hiljem oli Kairi juba lennukiga teel Enercitysse, et detailid paika panna, seitse kuud hiljem ehk praegu toimus keskuse avamine.

Kairi von Wolff tänas kogu oma meeskonda ja Võru linnapead Jüri Kaverit, kes aitas leida keskusele ruumid Võru linnas. Isegi lapse sai Kairi Võrru lasteaeda, et ta saaks oma tööd paremini teha. Samuti tänas Kairi oma abikaasat Oliveri, kes ka teda abistas.

 


 

LOE VEEL

20 PÄEVA ENIMLOETUD