Menu

.      

Keskerakond meelitas rahvast kringli ja Reformierakond vererõhukontrolliga

Toitumisnõustaja Eeva Reili-Meldre Reformierakonna korraldatud tervisepäeval immuunsust tugevdavat rohelist smuutit pakkumas.VALIMISPROPAGANDA ❯ Laupäeval oli Võrus kaks konkureerivat valimiskampaaniaüritust – Keskerakonna ja Reformierakonna oma. Keskerakondlased olid oma telgiga Kesklinna pargis, pakkudes seal kringlit ja teed. Erakonna koordinaator, valimisnimekirjas kolmandal kohal olev Toomas Paur pakkus möödujatele rohelisi õhupalle ja naisterahvastele kuumi kallistusi, Keskerakonna linnapeakandidaat

Anneli Ott aga naeratas lahkelt ning vastas inimeste küsimustele. Ott rõõmustas, et inimesed on väga positiivsed. „Nad räägivad, et ei jõua muutust ära oodata,” ütles ta.

Toomas Paur (vasakul) ja Anneli Ott (keskel) meelitasid valijaid ligi Kesklinna pargis. Fotod: Võrumaa TeatajaPaur kiitis, et piparmünditee, mida ta möödujatele plasttopsist pakkus, on tehtud tema naise Gleeri Pauri retsepti järgi.

Samaaegselt oli Kandle kultuurimajas Reformierakonna kampaaniaüritus, mis oli ristitud tervisepäevaks. Kandle galeriisse olid sätitud lauakesed, kust oli võimalik võtta värsket porgandit ja suupisteid ning rüübata peale kohvi.

 

LOE VEEL

LOE VEEL

20 PÄEVA ENIMLOETUD