Menu

.      

Võru volikogu kuulas viimasel istungil ära vastused järelepärimistele

Volikogu liige Toomas Paur (keskel) esitamas eilsel volikogu istungil järelepärimist linnapeale, temast paremal pool istuvad Anneli Ott ja Aavo Hummal. Foto: Võrumaa TeatajaVOLIKOGU • Võru linnavolikogu kuulas oma eilsel selle koosseisu viimasel istungil ära linnapea Jüri Kaveri vastused volikogu liikmete Aavo Hummali ja Toomas Pauri järelepärimistele.

Aavo Hummal küsis linnapealt, milliseid vabu pindasid on linnal soovijatele välja pakkuda. Linnapea Jüri Kaver vastas, et linnal on üks vaba munitsipaalkorter aadressil Silikaadi 17-26.

Volikogu liige Toomas Paur küsis koos kolleegi Anneli Otiga linnapealt Kreutzwaldi tänava ehituse tähtaegade kohta. Esimene küsimus puudutas Kreutzwaldi tänava remondi tähtaega ja linnapea vastas, et see on 3. märts 2014.

Pauri järgmine küsimus puudutas asfaltkatte panekut Kreutzwaldi tänavale ja linnapea vastas, et üks kiht asfaltkatet pannakse ära käesoleva kuu jooksul.

Pauri kolmas küsimus puudutas Kreutzwaldi tänava kõnniteede ehitust. Linnapea vastas, et riigihanke kõnnitee ehituseks võitsid osaühingud Kivipartner ja Aigren ning kõnniteede ehituse tähtaeg on käesoleva aasta 15. november.

Neljanda küsimusega päris Paur linnapealt, millal asub linnavalitsus läbirääkimisi pidama Kreutzwaldi tänava ääres paiknevate äride omanikega, samuti elanikega, et selgitada neile tekkinud olukorda, ja leida võimalusi kahjustatud ärihuvide kompenseerimiseks.

20 PÄEVA ENIMLOETUD