Menu

.      

Esimene „ilmajaam” leidis omaniku

Esimene termomeetri võitja Jaanus Venski, kellel käisime külas töökohas Toftanis.   Foto: AIGAR NAGELVÕITJA • Tellides aasta lõpuni Võrumaa Teataja paber- või digilehe on võimalus võita vahva ja asjalik termomeeter, mis lisaks ilmale näitab veel ka palju muud. Ilmajaamad lähevad loosi kord nädalas, aga lisaks sellele loosime juulikuu alguses välja veel ka külmiku.

Esimese termomeetri toimetasime uue omanikuni juba sel nädalal. Loosiõnn naeratas Jaanus Venskile Kõrgepalust, kes oma igapäevast leiba teenib Toftanis, kus on ametis olnud juba alates 1990. aastatest. Jaanus on tööga väga rahul ja kokkusaaminegi toimus tööpostil, kus pikka kasvu mees oli just lõpetanud lõunaeine.

Lehte loeb terve Jaanuse pere. Kui algul telliti paberlehte, siis alates 2012. aastast nii-öelda koliti üle digilehele.
Kõigile, kellel tekkis soov saada endale Võru Polari poolt välja pandud nutikas termomeeter, mis lisaks temperatuurile näitab veel niiskust, kella, nädalapäeva ja kuupäeva, soovitame tellida Võrumaa Teataja paber- või digileht aasta lõpuni, sest siis ongi võimalus osaleda loosimises. Juulis läheb loosi veel ka Midea külmik.

LOE VEEL

LOE VEEL

20 PÄEVA ENIMLOETUD