Menu

.      

Järgmise termomeetri võitja on Tiina Alatalo

Tiina Alatalo koos aknalaual ilutsevate kaktustega.   Foto: AIGAR NAGELAUHINNAVÕITJA • Seekord on „ilmajaama” võitjaks Tiina Alatalo, kes loeb digilehte. Kohtusime Tiinaga tema töökohas – Võrumaa keskraamatukogus. Pildistamiseks valisime põneva koha puhkenurgas, kus kasvamas hulgaliselt kaktuseid, mille eest Tiina ja ka teised töötajad hoolt kannavad. „Nendega on väga vähe hoolt ja neid on lihtne kasvatada,” räägib naine.

Tiina oli varem paberlehetellija, kuid selle aasta alguspäevilt alates otsustas ta digilehte lugema hakata. „Meil käib raamatukokku ka mitu Võrumaa Teataja paberlehte ja ajaks, mil töö juures leheteemasid arutama hakkame, on mul kõik uudised juba teada,” on Tiina rõõmus, sest digileht on loetav juba paberlehe ilmumisele eelneva päeva õhtul.

Samuti saame teada, et Võrumaa Teataja ilmumise päeval tekib tihti raamatukogu lugemissaali külastajate poolt suisa järjekord. On tore kuulda, et nii paljud soovivad selle väljaandega tutvuda.

Tiina tütar elab Tallinnas ja loeb samuti meie digilehte ning kodus on tal veel „elukaaslane”  koer, nagu ta ise muheledes ütleb.

Kõigil, kellel tekkis ka soov saada endale Võru Polari välja pandud nutikas termomeeter, mis lisaks temperatuurile näitab veel niiskuse taset, kellaaega, nädalapäeva ja kuupäeva, tuleks tellida Võrumaa Teataja paber- või digileht aasta lõpuni ning jääda ootama järgmist nädalat, kui teeme teatavaks järjekordse võitja. Juulis läheb loosi veel ka Midea külmik.{fcomment}

LOE VEEL

LOE VEEL

20 PÄEVA ENIMLOETUD