Menu

.      

Termomeetri omanikuks sai Marin Kuslap perega

Marin Kuslap koduõues talu nimesildi kõrval. Silt on perepoja meisterdatud.   Foto: AIGAR NAGELAUHINNAVÕITJA • Praegu kuueks kuuks Võrumaa Teataja paber- või digilehte tellides on võimalus võita vahva ja asjalik termomeeter, mis näitab peale temperatuuri veel palju muud infot. Ilmajaam läheb loosi kord nädalas.

Võru Polari kauplusest loosirattasse tulnud ilmajaama saab sel nädalal Marin Kuslap perega. Naine elab koos abikaasa ja kolme vahva lapsega Mõniste vallas Kuutsil.

Loosiõnn naeratas tegelikult Marini abikaasale, aga kuna tema oli meie külaskäigu ajal metsas tööl, oli Marin lahkesti nõus termomeetri ise vastu võtma.

Rõõmsameelne proua peab õpetajaametit Mõniste koolis, kus õpib 66 last. Marini abil saavad lapsed selgeks inglise keele ning kudumise ja õmblemise.

Jälle peab tõdema, et Lõuna-Eestis elavad töökad ja tublid majaperenaised ning -mehed, sest aed ja maja näevad võrratud välja. Kõik on puhas, korras ja hoolitsetud.  Õues saab kiikuda ise tehtud kiigel, kogu maja sisemust kaunistab antiikmööbel.

Kui nüüd lastest rääkida, siis neid peaks olema kolm, aga ühtegi meil näha ei õnnestunud, sest nad olid ennast nii osavalt ära peitnud.

Kel tekkis soov saada Võru Polari välja pandud nutikas termomeeter, mis peale temperatuuri näitab niiskust, kellaaega, nädala- ja kuupäeva, tuleks küll kiirustada ja kohe tellida Võrumaa Teataja paber- või digileht aasta lõpuni. Loosida on jäänud vaid mõned „ilmajaamad”. Tuletame ka meelde, et peaauhinna – külmiku – loosimine toimub juba juuli alguses.

{fcomment}

LOE VEEL

LOE VEEL

20 PÄEVA ENIMLOETUD