Menu

.      

Termomeetrivõitja Helvele meeldib kasvuhoones nokitseda

Helve Hani oma kasvuhoones aiasaadusi näitamas.      Foto: AIGAR NAGELAUHINNAVÕITJA • Tellides aasta lõpuni Võrumaa Teataja paber- või digilehe on võimalus võita vahva ja asjalik termomeeter, mis lisaks ilmale näitab veel ka palju muud. Ilmajaamad lähevad loosi kord nädalas. Järele on jäänud veel mõned termomeetrid ja siis asume külmiku loosimise juurde, mis toimub juuli alguses.

Sooja suveilma saab sel nädalal mõõtma hakata Helve Hani Võru linnast. Helve on endine paberlehe ja praegune digilehe lugeja. „Arvutist hakkasin lehte lugema poeg Andruse pärast, kes soovitas ja ütles, et see on odavam. Ega lehel vahet polegi, sisu on täpselt sama, ainult et digilehte loed arvutiekraanilt ja paberlehte hoiad käes,” pajatab Helve.

Tore proua elab linna lähedal eramajas, kus harida ja hoolitseda on vaja mitme peenra ning suure kasvuhoone eest. Võrulased on tublid tööinimesed, sest selleski majapidamises on muru pehme nagu vaip ja iga kõrs oleks kui eraldi joonlaua järgi lõigatud. Kasvuhoonest leiame hulgaliselt tomateid-kurke ja muud rohelist, mida on hea salatiks teha.

Võrumaa Teataja juures meeldib Helvele kõik, eriti innuga loeb ta Arno Silla ütlemisi rubriigist „Riigikogulane vastab”. „Ta vastab väga hästi, ainult et võiks pikemalt vastata, siis on rohkem lugeda,” muigab naine.

Kõigil, kel tekkis soov saada endale Võru Polari poolt välja pandud nutikas termomeeter, mis lisaks temperatuurile näitab veel niiskust, kellaaega, nädala- ja kuupäeva, tuleb nüüd küll kiirustada ning kohe Võrumaa Teataja paber- või digileht aasta lõpuni tellida. Loosida on jäänud veel vaid loetud ilmajaamad ja ega külmiku loosiminegi enam mägede taga pole.{fcomment}

LOE VEEL

LOE VEEL

20 PÄEVA ENIMLOETUD