Menu

.      

Kompetentsikeskuse maja valmis, käib sisustamine

Keskuse arendusspetsialist Tanel Velga neljapäeval värskelt paigaldatud laserlõikepingi juures. Foto: Võrumaa Teataja

PUIDUTÖÖSTUS • Väimelas asuva puidutöötlemise ja mööblitööstuse kompetentsikeskuse maja on valmis. Nüüd käib hoogne sisustamine ja oktoobri keskele on plaanitud Tsenteri nime kandva keskuse avamine.

Neljapäeval olid keskuse meeskonnaliikmed juba töökorda seadmas värskelt saabunud seadmeid. Keskuse arendusjuht Kaido Mäesalu ütles, et enamik seadmeid ja tehnikat ongi kohal ning kuu jooksul ka töövalmis. Praeguseks on kohal näiteks laserlõikepink, millega tegi neljapäeval juba tööd arendusspetsialist Tanel Velga. Ka on kohal viimistlusliin, laboriseadmed, mitmesugused lihvimismasinad ning UV-tindiga pinnatrükimasin ning teise arendusspetsialisti, joonestamisala asjatundja Tauno Eriku jaoks mõeldud foto- ja videotehnika.

Kompetentsikeskusel on augusti algusest uus juht – Tartu ülikooli turunduse doktorant, Põlva ligidal elav Kalev Kaarna (37). Praegu pole ta küll Eestis, vaid töötab külalisteadlasena teisel pool maakera – USAs Arizona osariigis Phoenixis sealse ülikooli juures. Tagasi peaks ta saabuma aasta lõpuks, et siis juba uuel aastal hoogsalt keskusejuhtimises kaasa lüüa.

LOE VEEL

LOE VEEL

20 PÄEVA ENIMLOETUD