Menu

.      

Georgi hotell on avatud

Hotelli välisvaade.	  Foto: Võrumaa TeatajaMOODNE HOTELL • Peale Lasva lasteaia sai Võrumaa sel sügisel veel teisegi energiasäästliku hoone – Võru linnas Jüri tänaval endises postimajas avati septembri keskel külastajatele uus hotell Georg.

Võru inimestel on kindlasti põnev hotelli külastada, näiteks endise postkontori teenindussaali asemel on nüüd avar fuajee, selle taga restoran. Numbritoad on maja teisel korrusel.

Hotell pakub igal sammul nutikaid lahendusi. Kui tavalistes hotellides on seinal asuvast puldist võimalik ainult kliimaseadet reguleerida, siis Georgis on saab muuta ka öövalgustuse värvi ja tugevust. Koridorituled lähevad külastaja liikumise peale automaatselt põlema. Fuajee tualettruumi käepide annab leedvalgustitega märku, kas see on hõivatud või mitte. Hotelli hoovivalgustus põhineb samuti nüüdisaegsetel leedvalgustitel, mille režiimi on võimalik vajaduse järgi muuta. Hoones on tasuta wifi, mis Eestis on kujunenud tavapäraseks.

„Teist nii nutikat hotelli Eestis ei ole,” sõnab hotelli peremees Imre Viilukas, kes peab Võrus ka Ränduri külalistemaja ja pubi ning Ränduri pubi Tartus. Peatselt paigutatakse hotelli fuajeesse nutikas laud, mille tehnoloogilise osa teeb Võru ettevõtja Raul Sõmer.

{fcomment}

 

LOE VEEL

LOE VEEL

20 PÄEVA ENIMLOETUD