Menu

.      

Linnaruumi sodijaid püütakse politsei, turvafirma ja kõikvõimsa sotsiaalmeedia abil

  • Kirjutas Kadi Annom

Võru linnapilti rikastavad mitmesugused soovimatud kunstiteosed. Foto: AIGAR NAGEL

Aasta ringi on rinda pistetud korrarikkujatega, kes pahatahtlikult või lihtsalt igavusest linnaruumi oma niinimetatud kunstiteostega rikastavad.

Ilmade soojenedes ja kevade saabudes veedetakse paratamatult väljas aina rohkem aega ja see toob omakorda kaasa selliste rikkumiste tavapärase tõusu. Viimasel ajal on sodimistööde avastamise üle kurtnud avalike asutuste pidajad, kelle territooriumit on neile ebasobival moel luba küsimata kaunistatud.

„Hiilgavad” ideed

Võru politsei piirkonnavanem Anti Paap kinnitab, et kevade saabudes on noored leidnud sagedamini tee ekraanide tagant välja linnaruumi. Nende ajaveetmisvõimalused ei ole aga alati korrakaitsjatele ja linnaelanikele meelt mööda. „Aega sisustatakse nii linnaväljakutel, parkides, rannaaladel kui ka teistes avalikes kohtades. Paraku kipub ikka juhtuma, et mitmekesi koos olles tekib noortel „hiilgavaid” ideid ja nad saadavad kambavaimus korda tegusid, mille tagajärgi nad esiti adudagi ei oska,” annab Paap ülevaate ja lisab, et politseile on tänavu kevadel laekunud teateid Võru linnast, kus noored on ümber tõstnud linnainventari, lõhkunud ja sodinud linnavara.

Võru linnapilti rikastavad mitmesugused soovimatud kunstiteosed. Foto: AIGAR NAGEL

Edasi lugemiseks palun logige sisse

Digilehe lugemisõigusega saab ligipääsu portaalidele vorumaateataja.ee ja
digileht.vorumaateataja.ee, mis sisaldavad kõiki artikleid, kaastundeavaldusi, kuulutusi ja reklaame. Lugemisõiguse saab vormistada SIIT.

LOE VEEL

LOE VEEL

20 PÄEVA ENIMLOETUD