Menu

.      

Võrus täidetakse joogiklaasid poole soodsamalt kui pealinnas

  • Kirjutas Kadi Annom

Võru Rannabangalos on vaadiõlu hind tänavu samaks jäänud. Tooraine hind on aga mõnevõrra kergitanud eksklusiivsemate šeigitud kokteilide hindu. Fotol Võru Rannabangalo klienditeenindajad Ester Liira (vasakult) ja Elisabeth Kivioja. Foto: AIGAR NAGEL

Suvi on paljuski pidustuste, reisimise ja puhkamise aeg. Sageli kuulub ka palava suvepäeva või sumeda suveõhtu juurde klaasike või paar alkohoolset jooki.

Üheks populaarsemaks alkohoolseks suvejoogiks on kindlasti klassikaline vaadiõlu, mida mekitakse nii toidu kõrvale puhvetis ja kohvikus kui ka laadal janukustutuseks. Viimasel ajal kimbutab aga nii pakkujaid kui ka tarbijaid hinnatõus, mis ei jäta paraku puudutamata ühtki valdkonda. Meelelahutuse osas võib aga kindlalt väita, et kuigi hinnatõus ei ole mööda läinud ka Võrumaast, siis saab joogiklaasi lahja alkoholiga täidetud Võrumaal peaaegu poole soodsamalt kui Tallinna kesklinnas.

Festivalihinnad

Edasi lugemiseks palun logige sisse

Digilehe lugemisõigusega saab ligipääsu portaalidele vorumaateataja.ee ja
digileht.vorumaateataja.ee, mis sisaldavad kõiki artikleid, kaastundeavaldusi, kuulutusi ja reklaame. Lugemisõiguse saab vormistada SIIT.

LOE VEEL

LOE VEEL

20 PÄEVA ENIMLOETUD