Menu

.      

FOTOD Põlvamaa Kanepi valla kaubanduses teevad ilma Sinikalda talu ja Coop Põlva Tarbijate Ühistu

  • Kirjutas Kalev Annom

Põlgaste poe omanik ja Sinikalda talu peremees Raido Semm võtab riski ning asub Jaagumäe talu jälgedesse, sest poe juurde on kavas ka söögikoht. Fotod: ERAKOGU, KALEV ANNOM

Eestis on mitme kandi pealt nii hull, et sellest peetakse targemaks mitte rääkida. Faktid aga räägivad enda eest. Praegu on meil viimasae aasta suurim toidukorvi hinnatõus. Kolmandas kvartalis oli inflatsioon 24,1 protsenti ja sisemajanduse kogutoodang oli mullusega võrreldes miinus 2,4 protsenti. Nende näitajatega oleme Euroopa Liidus esimesel kohal ja muidugi on sellest väga ebamugav rääkida. Pealegi möödus 15 aastat sellest, kui Reformierakond käis välja mõtte, et nimelt 15 aasta pärast on Eesti viie rikkaima Euroopa riigi seas. See oli aastal 2007.

Uuele poele tehti ruumi ja lammutati hoone, kus oli omal ajal kooli internaat ja peeti klassiõhtuid, siis oli selles majas baar, talu lihapood. Viimastel aastatel oli maja tühi.

Seda märkimisväärsem on, et naabrite juures Põlvamaal käib kriisi kiuste kaubanduse arendamine maal: Põlgastes ja Kanepis.

Edasi lugemiseks palun logige sisse

Digilehe lugemisõigusega saab ligipääsu portaalidele vorumaateataja.ee ja
digileht.vorumaateataja.ee, mis sisaldavad kõiki artikleid, kaastundeavaldusi, kuulutusi ja reklaame. Lugemisõiguse saab vormistada SIIT.

LOE VEEL

LOE VEEL

20 PÄEVA ENIMLOETUD