Menu

.      

Võrumaa ettevõtlikel noortel avaneb peagi koht, kus koos tegutseda!

  • Kirjutas Võrumaa Teataja

Fotol osa HUUBi noorte tuumikust: Emil Aništšenko (vasakult), Marta Kaiv, Gerda Michelson, Rain Ojaveer, Katariina Musto, Inge  Heliste, Carin Onno, Merili Tamm ning Matteo Marcus Meitern. Ülejäänud HUUBi tuumiku liikmed viibisid pildistamise päeval seoses  kooli või tööülesannetega mujal. Osad HUUBi tuumiku liikmed on ka teistes linnades ülikooliõpingutel. Foto: AIGAR NAGEL

Fotol osa HUUBi noorte tuumikust: Emil Aništšenko (vasakult), Marta Kaiv, Gerda Michelson, Rain Ojaveer, Katariina Musto, Inge  Heliste, Carin Onno, Merili Tamm ning Matteo Marcus Meitern. Ülejäänud HUUBi tuumiku liikmed viibisid pildistamise päeval seoses  kooli või tööülesannetega mujal. Osad HUUBi tuumiku liikmed on ka teistes linnades ülikooliõpingutel. Foto: AIGAR NAGEL


Sel reedel, 29. septembril kell 19.30 avatakse pidulikult Vabaduse 12/2 aadressil asuvad Võru HUUBi ruumid. Avamisõhtu toob endaga kaasa palju põnevat, sealhulgas Võru HUUBi ja Eesti Tehnikateenuste koostöös sündinud ainulaadse videomappingu esitluse. 

Juba sel reedel saavad kõik huvilised ning kogukonna liikmed tulla tutvuma Võru HUUBi uute ruumidega ning nautida põnevat õhtut. Avame uksed suure avashowga, kus Võru HUUBi ja Eesti Tehnikateenustesündinud koostöös toimub videomapping (animatsioon), mis projetseeritakse täissuuruses Võru HUUBi uue hoone fassaadile. Lisaks toob avamine kaasa muusikalised ning tantsulised etteasted: õhtu jooksul astuvad üles andekas Võru muusik IREEN ning Andre Laine tantsijad.  

Võru HUUBi tegevjuhi Emil Aništšenko sõnul on Võru HUUB kujunenud oluliseks kohaks, kus noored saavad koos töötada, õppida ja oma ideid ellu viia: “Uued ruumid võimaldavad meil veelgi paremini toetada Võrus ettevõtlikkust ja loovust ning luua koostöövõimalusi kohalike ettevõtjate ja asutustega. Ootame kõiki huvilisi reedel meiega tutvuma ning avamispidu nautima!” 

Võru HUUB on kohalike 16-30 aastaste ettevõtlike ja ettevõtlusest huvitunud noorte kogukond, mis on tegutsenud pea poolteist aastat. Koostöös Võru noorte ja ettevõtjatega on kogukond korraldanud aktiivselt ettevõtlusega seotud sündmusi, koolitusi, seminare ja väljasõite. Läbi oma tegevuse loodab HUUB ideepisikuga nakatada teisi Võru noori ning luua tugeva ja ettevõtliku kogukonna.

LOE VEEL

20 PÄEVA ENIMLOETUD