Kalvi Kõva: igat eurot sihitame väga täpselt

Võru linnapea Kalvi Kõva sõnutsi on Liitva elanike soovitud kergliiklustee lähiplaanis, löökaugud said juba parandatud. Foto: VÕRU LINNAVALITSUS

Võru linnapea Kalvi Kõva jätkab kohtumisi linna erinevates piirkondades. Eile õhtul oli ta Vilja tänaval. Selline suhtlusviis on pälvinud linlaste poolehoiu, sest saab meeriga näost näkku suhelda ega pea ennast vastuvõtule kirja panema.

„Olen seda varemgi öelnud, et linnapea töö ongi rahvaga suhtlemine. Linnapea lähebki nendesse asumitesse ja suhtleb, sest sageli soovivad inimesed lihtsalt rääkida. Palju on muresid, mis on seotud linnaruumiga, vähe küsitakse hariduse, sotsiaali ja kultuuri kohta. Tihti on need mured väga väikesed: löökauk tänaval, kinni vajunud kraav ja sademevee mure, kõnniteele ulatuvad kuuseoksad, asumi keskel linna maal olev vana ja tarbetu, kuid lastele ohtlik metallkonstruktsioon, mille peaks ära lõikama. Need on sellised mured, mida saab ja peabki kohe lahendama,” ütles Kõva.

Edasi lugemiseks palun logige sisse

Digilehe lugemisõigusega saab ligipääsu portaalidele vorumaateataja.ee ja
digileht.vorumaateataja.ee, mis sisaldavad kõiki artikleid, kaastundeavaldusi, kuulutusi ja reklaame. Lugemisõiguse saab vormistada SIIT.


 


 


 


 


 

  

 

20 PÄEVA ENIMLOETUD