Menu

Babé kosmeetika aitab elu efektiivsemaks muuta – aga kuidas?

  • Kirjutas SISUTURUNDUS

Babé kosmeetika aitab elu efektiivsemaks muuta – aga kuidas? © atlasstudio via canva.com

Pole mingi saladus, et inimeste elu muutub aina kiiremaks. Olenemata sellest, kas juttu on hobidest, töö-, kooli- või koduelust, aega tundub olevat alati vähe ja otsuseid, mida teha, on tohutult palju. Efektiivsus on seega märksõna. Isegi sedavõrd spetsiifilises valdkonnas nagu igapäevaelus kasutatavate kosmeetikatoodete valimine saab olla efektiivsem, otsustades näiteks Babé kosmeetika kasuks.

Otsus, mille teed ühe korra

Paljudel juhtudel ei ole oluline, mis brändi toodet kasutada. Kosmeetikamaailmas säästab brändi usaldamine aga nii sinu aega kui sinu tervist. See aitab aega meeletult kokku hoida, kui saad võtta vaid toote, mida vajad, sest tead et konkreetse brändi toodete koostis ja tootmine vastavad soovitud nõuetele.

Küsimuseks ongi siis vaid sobiva brändi leidmine. Kui ei ole seda juba teinud, pöördu julgelt apteegikosmeetika poole. Apotheka Beauty apteegikosmeetika valikust leiabki vaid need firmad, kes kasutavad teaduspõhist lähenemist, kelle tootmine vastab kõrgeimatele standarditele ning kelle tooted ei mõju kahjulikult. IDUN Minerals, Babé kosmeetika, Avène ja BioNike on kõik brändid, mida võib usaldada.

Babé kosmeetika kõikidele kasutajatele

Kahe proviisori poolt asutatud Babé Laboratorios brändi eripäraks on nende rõhuasetus tundlikule nahale sobivate toodete väljatöötamisel. Babé tooted on loodud selliselt, et vältida ärritust ja allergilisi reaktsioone. Nende pakutava hulgas on palju hüpoallergeenseid ja dermatoloogiliselt testitud tooteid, mis sobivad ka kõige tundlikumale nahale.

Kõige parem on muidugi see, et Babé kosmeetika on laia valikuga. Alates niisutavatest kreemidest ja puhastustoodetest kuni erilahendusteni, nagu nahaärrituse leevendavad tooted, kätekreem ja spetsiaalsed silmaümbruse hooldustooted. Lisaks ka spetsiifilised tootesarjad, mis keskenduvad erineva vajadusega kasutajatele.

Miks eelistada tootesarju?

Babé Pediatric on suunatud väikestele lastele ja ka imikutele, kellel on täiskasvanuga võrreldes tundlikum nahk. Sarja kuuluvad erinevad tooted katavad kõik nahahooldusega seotud vajadused: alates igapäevasest puhastamisest ja niisutamisest, lõpetades naha hoolduse ja kaitsega. Märkimisväärt on seegi, et Pediatric sarja Babé tooted kannavad „Eesti Allergialiit tunnustab“ märki.

Või siis vananemisvastane sari HealthyAging+. Selle sarja tooted, nagu näiteks Babé Healthyaging päevakreem, sisaldavad võimsaid multifunktsionaalseid toimeaineid, mis kaitsevad nahka väliste tegurite eest. Sari aitab ennetada nähtavate vananemismärkide ilmnemist ning suudab juba ilmnenud märke korrigeerida.

Ja kuigi Eestit loetakse Põhjamaade sekka, ei tähenda see, et võiksime päikesekaitse kõrvale jätta. Meie suvepäike ei pruugi olla sedavõrd kõrvetav, kui lõuna pool, ent nahale suudab see siiski liiga teha ning parim päikesekaitsekreem on möödapääsmatu. Seega võiks sinu eelistatud brändi valikusse kuuluda ka päikesekaitsesari. Babé näokreem super fluid emulsioon ja ka huulepulk on laia UVA/UVB spektri kaitsega, nii et saad rahuliku südamega ilusat ilma nautida.

Aga kui ei kasuta meiki?

Üheks levinud väärarusaamaks on see, et kui meiki ei kasuta, pole vaja näo hooldusele ega puhastamisele tähelepanu pöörata. See võis tõsi olla aastasadu tagasi, ent maailm on muutunud. Isegi siis, kui sa ei kasuta dekoratiivkosmeetikat, piisab õues käimisest, et nahale väljakutse esitada. Heitgaasid, õietolm, tänavatolm, päike – kõik need on faktorid, mis mõjutavad naha heaolu.

Mitsellaarvesi prebiootikumidega on üks lihtsamaid samme, mida saad teha, et näonahka korras hoida. See sobib kõikidele nahatüüpidele ja on äärmiselt kerge kasutada, ehk igapäevarutiini lisamine ei ole kuigi keeruline. Teiseks tooteks on niisutav kreem – suvel natuke kergem, talvisel ajal toetavam. Täpselt kaks asja Babé kosmeetika nimistust, ent nende mõju ulatub kaugele.

Sisuturundus

LOE VEEL

20 PÄEVA ENIMLOETUD