Menu

Soodsad jõulukingid, mis ei aja eelarvet lõhki, aga panevad silmad särama

  • Kirjutas SISUTURUNDUS

Soodsad jõulukingid, mis ei aja eelarvet lõhki, aga panevad silmad särama © Aleksasachina’s images via canva.com

Jõulueelsel ajal on palju väljaminekuid ja ühe suurema osa võtavad sellest jõulukingitused. Seetõttu on paslik jagada ideid, kuidas leida soodsad jõulukingid, mis panevad kingisaajal silmad särama. Avasta kingiideed, mille jaoks ei pea üüratuid summasid välja käima!

Soodsad jõulukingid naistele

Millised on kingitused, mida on võimalik osta naistele paarikümne euro eest? Tutvu meie ideedega ja leia need ja paljud teised soodsad jõulukingid Hansaposti või Kaup24 e-poodidest.

  1. Soojad sussid - meil on enamik aastast jahe, seega kuluvad toas soojad sussid ära. Kingi mõnusalt pehmed ja kauni disainiga sussid, mis teevad meele rõõmsaks.
  2. Puidust lõike-/serveerimislaud - see leiab alati köögis kasutust: serveeri juustuvalikut ja puuvilju või kasuta seda erinevate toiduainete hakkimiseks.
  3. Pehme fliistekk jahedateks õhtuteks - pole midagi paremat, kui tõmmata endale fliistekk peale ja nautida kuuma teed. 
  4. Vannipallid koduseks spaaks - kui kodus on vann, siis pole paremat kinki kui vannipallid, sest nende abil saab kerge vaevaga muuta vannitoast kodune spaa.
  5. Hõõgveini tassid - need sobivad jõulude ajal hõõgveini nautimiseks kui ka tee serveerimiseks. Kingi juurde pakike hõõgveini ja laske üheskoos heal maitsta.
  6. Punane huulepulk peohooajaks - naised armastavad punaseid huuli, kingi talle sobiv punane huulepulk, millega end aastavahetuse peoks üles lüüa.

Hea hinnaga jõulukinke on veel, selleks, et sa leiaksid kõik soodsad jõulukingid, mis vastavad sinu eelarvele, kasuta e-poodides hinna filtrit, et sorteerida välja just need kingiideed, mis vastavad sinu soovitud maksumusele.

Soodsad jõulukingid meestele

Leia alljärgnevast nimekirjast sobiv kingitus mehele ja ära kuluta üleliia palju! Usume, et need kingiideed võivad neile meeldida.

  1. Komplekt mustrilisi sokke - usume, et sa tead isegi, kui kergelt tekivad sokkidesse augud või kui lihtsalt need kaovad pesumasina avarustesse. Kingi komplekt sokke, et tal oleks alati midagi jalga tõmmata.
  2. Raamitud foto ühistest hetkedest - kui teil on üheskoos jäädvustatud erilisi hetki, siis lase foto raamida ja vali selle jaoks kaunis raam.
  3. Pipra- või soolaveski - ideaalne mehele, kellele meeldib köögis kokata.
  4. Toidulisandid ja vitamiinid - olgu selleks valgupulber, magneesium või D-vitamiin, need on kasulikud igale mehele.
  5. Mugav T-särk - kas tead meest, kellele ei meeldiks T-särgid? Need kuluvad alati ära, nii vabal- kui ka tööpäeval.
  6. Raamatud - alati kindla peale minek: vali kas mõni uus romaan või hoopiski foto- või luuleraamat.

Soodsad jõulukingid - mida meeles pidada

Ükskõik, kellele oled parasjagu jõulukinki valimas, pea meeles järgmist, et leida parimad soodsad jõulukingid, mis tulevad südamest ja rõõmustavad kingisaajat.

  1. Arvesta sellega, mis kingisaajale meeldida võib. Mõtle tema hobidele!
  2. Mõtle, kas sa saad jõulukingi ise teha või seda mõne isetehtud esemega täiendada!
  3. Sea eelarve kingituse ostmiseks.
  4. Leia soodsad jõulukingid allahindlustelt - hoia silm peal nii Musta reede kui ka teistele pakkumistele.

Sisuturundus

LOE VEEL

20 PÄEVA ENIMLOETUD