Menu

.      

Üheksas õnnesümbol läks ringiga Viljandimaale

Pildil perekond Johanson tütre gümnaasiumi lõpupäeval. Vasakult: Kalle, Kadri, Laura ja Imbi. Foto: ERAKOGUAUHINNAVÕITJA ❯ Järjekorras üheksanda Mäetalu sepa hobuseraua võitja on Imbi Johanson Viljandimaalt. Imbi on meie digilehe lugeja.

Alguses telliti Viljandisse paberlehte, aga see jõudis kohale alles järgmise päeva õhtuks. „Näiteks kui leht ilmus teisipäeval, siis meieni jõudis see kolmapäeva õhtuks ja nii polnud asjal enam mõtet. Kui kuulsin, et digileht on paberlehega täpselt üksüheselt identne, siis otsustasin kohe selle tellida,” räägib Imbi, kes olenemata sellest, et on Viljandis elanud juba viimased 22 aastat, tahab ikka veel Võru uudistega kursis olla.

Mulgimaale koliti töö pärast, Imbi peab Viljandi haiglas radioloogiametit. Tekkis küsimus, et kuidas auhind üle anda, aga siis selgus, et Imbi kauaaegne sõbranna on samuti radioloog ja töötab Lõuna-Eesti haiglas. Nii saigi hobuseraud temale viidud ja siis, kui Imbi sõbrannale külla sõidab, on õnnesümbol teda ees ootamas.

Järgmise Ahti Linnu valmistatud hobuseraua loosime välja ja teeme teatavaks teisipäevases lehes. Nagu eelpool kirjutatud sai, siis ei pea Võrumaa Teataja lugemiseks üldse Võrus elama, vaid piisab lihtsalt digilehe tellimisest ja leht ongi kohal. Muide – hobuseraua loosimises osalevad ka kõik otsekorraldusega tellijad.

LOE VEEL

LOE VEEL

20 PÄEVA ENIMLOETUD