Menu

.      

Võrumaa Teataja jõuab digilehe kujul kasvõi Soome

See hobuseraud ootab jõule, et siis omanik Vilvia Lillipuu juurde koju sõita.  Foto: AIGAR NAGELHOBUSERAUA VÕITJA • Meie järgmise õnnesümbolist hobuseraua võitjaks on digilehe lugeja Vilvia Lillipuu Soomest. Vilvia kolis Soome umbes kolm aastat tagasi. Naine sai tänu heale tuttavale tööle koolimajja.


Tulevikus on plaan siiski Soomest koju tagasi kolida. „Olen aasta veel siin ära ja eks siis vaatan, mis edasi teen,” räägib Vilvia.
Vilvial on kaks tütart, kellest noorem, Piret, elab Tallinnas ja vanem, Margit, elab Võrus ning töötab tekstiilikunstnikuna.


Digilehte hakkas auhinnaomanik lugema kohe, kui digileht loodi ja ta seda märkas. Naine kiidab, et lehte on hea ja mugav lugeda ning kõik uudised ja kuulutused on olemas, nii nagu vaja. „Täpselt nagu paberleht oleks käes!” kiidab Vilvia.
Rõõm näha, et Võrumaa Teatajal leidub fänne ka piiri taga.


Kodumaale tuleb Vilvia jõulude paiku ja selleks ajaks plaanime ka hobuseraua üleandmise.


Kõigil, kes soovivad samuti endale koju kaminasimsile Mäetalu sepa valmistatud õnnesümbolist hobuserauda, tuleks tellida Võrumaa Teataja paber- või digileht või sõlmida otsekorraldusleping ja siis võibki võitjaks osutuda. Järgmise võitja teeme teatavaks tuleval teisipäeval.

LOE VEEL

LOE VEEL

20 PÄEVA ENIMLOETUD