Menu

.      

Hobuseraua omanik kiidab digilehe lihtsust ja mugavust

Hobuseraua vastne omanik Pille Tsäko tööpostil.   Foto: AIGAR NAGELLOOSIVÕITJA • Selle nädala õnnesümboli omanikuks sai Pille Tsäko Võru linnast. Pille on põline võrukas, kes töötab Emeri kaubanduses, mis tegeleb jäätiste ja muude külmtoodete hulgimüügiga.


Mäetalu sepa hobuseraud on Pillele esimene võit üldse. „Tellin Võrumaa Teatajat juba aastaid ning viimasel ajal tellin digilehte ja olen väga rahul. Mulle väga meeldib, kui lehe ülespaneku kohta tuleb meili peale sõnum ja saan siis kohe teada, millal leht kohal on,” räägib Pille. Samuti leiab ta, et on tore, et meilile saadetakse meeldetuletus, kui digilehe tellimisperiood lõppema hakkab. „Selline süsteem võiks olla ka paberlehel,” annab naine nõu.


Pille on kogu oma senise elu Võrus elanud ja seepärast tellib ka lehte, et ikka uudistega kursis olla. „Viimane kõige parem uudis oli Maksimarketi kõrvale rajatav tervisekeskus,” räägib Pille.


Auhinna viisime Pillele kätte otse tööpostile, kust me ta kõige kiiremal tööajal müügitööd tegemas tabasime. Suvel läheb seal paremini müügiks jäätis ja talvel ostetakse muid külmtooteid.


Pillel on ka poeg Jako, kes praeguseks on Tallinnasse elama kolinud ja kes eelmisel aastal abiellus. Jako tegeleb internetikaubandusega.


Hobuseraua plaanib naine panna kaminasimsile, kui kunagi endale maja soetatud saab.

LOE VEEL

LOE VEEL

20 PÄEVA ENIMLOETUD