Menu

.      

Eestis on COVID-19 vastu vaktsineerimisi tehtud 316 638 inimesele

  • Kirjutas Võrumaa Teataja

Eestis on kolmapäevaks COVID-19 vastu vaktsineerimisi tehtud 316 638 inimesele ja kaks vaktsiinidoosi on saanud 104 991 inimest.

Ööpäeva jooksul manustati 6851 doosi, kokku on manustatud 421 629 vaktsiinidoosi.

Sel nädalal oodatakse vaktsineerima kõiki üle 65-aastased ning COVID-19 riskirühma kuuluvaid täiskasvanud inimesi. Inimene saab ise kontrollida riskirühma kuulumist patsiendiportaalis digilugu.ee, märge riskirühma kuulumise kohta on patsiendiportaali avalehel vasakus servas.

Sel nädalal oodatakse vaktsineerima kõiki üle 65-aastased ning COVID-19 riskirühma kuuluvaid täiskasvanud inimesi ning üle Eesti on vabu vaktsineerimise aegu üle 2500.

Üleriigilises digiregistratuuris on kolmapäevahommikuse seisuga enam kui 2500 vaba vaktsineerimise aega tervishoiuasutustesse üle Eesti.

Vaktsineerimise aegasid pakuvad digiregistratuuris praegu Corrigo, Fertilitas, Ida-Tallinna keskhaigla, Järvamaa haigla, Jõgeva haigla, Lääne-Tallinna keskhaigla, Medicum, Pärnu haigla, Põhja-Eesti regionaalhaigla, Qvalitas Arstikeskus, Rapla haigla, S Silmarõõm, Tallinna eriarstikeskus, Tartu ülikooli kliinikum ning Valga haigla.

Kõik tervishoiuteenuse osutajad, kes on üleriigilise digiregistratuuriga liitunud, teevad oma ajad avalikuks vastavalt vaktsiinide olemasolule. Sellest tulenevalt muutub ka info üleriigilises digiregistratuuris.

Iga inimene, kes kuulub hetkel vaktsineeritavasse sihtrühma, näeb sellekohast infot ka patsiendiportaalis www.digilugu.ee, kust ta saab kohe liikuda üleriigilise digiregistratuuri vabade aegade vaatesse. Aegu on võimalik digitaalselt broneerida kõigis oma ajad avalikustanud haiglates.

Tehniliste küsimuste või digiregistratuuris aja broneerimise osas võib võtta ühendust TEHIK-u kasutajatoega telefonil 7943 943 või e-posti aadressil See e-posti aadress on spämmirobotite eest kaitstud. Selle nägemiseks peab su veebilehitsejas olema JavaSkript sisse lülitatud. iga päev kell 7-22.


 

LOE VEEL

20 PÄEVA ENIMLOETUD