Menu

.      

AS Võru Vesi ja Võru linnavalitsus sõlmisid viimase osa veemajanduse suurprojekti töövõtulepinguid

  • Kirjutas AS Võru Vesi

AS Võru Vesi ja Võru linnavalitsus viisid projekti „Võru reoveekogumisala veemajandusprojekt” raames läbi riigihanked, mille tulemusena sõlmiti lepingud vee‐ ja kanalisatsioonirajatiste ning tänavate rekonstrueerimiseks järgmiste ehitusettevõtetega: OÜ Konsortsium Taristu Grupp, OÜ Powtec, OÜ Asfaldigrupp – Liiva, Petseri, Roosi, Kalevipoja ja Koidula tn piirkond; AS Terrat – Vee tn piirkond (kanalisatsioonitorustike rekonstrueerimine kinnisel meetodil erinevatel tänavalõikudel).

Ehitustööde käigus on plaanis rajada või rekonstrueerida 1380 m veetorustikku, 2770 m kanalisatsioonitorustikku ja 2090 m sademeveetorustikku. Torustike rajamise järgselt taastatakse teed-tänavad üldjuhul täies mahus.

Torustike ehitustöid teostatakse Võru linna reoveekogumisala veemajandusprojekti raames ja töid toetab Euroopa Liidu Ühtekuuluvusfond.

Vee ja kanalisatsioonirajatiste ehitustööde maksumus on umbes 1,4 miljonit eurot ja teedeehitustööde maksusus umbes 514 000 eurot. Tööd planeeritakse lõpetada järgmise aasta 31. oktoobriks.

Ehitustööde omanikujärelevalvet teostab AS Infragate Eesti.


 

20 PÄEVA ENIMLOETUD