Menu

.      

Lähipäevil on nii öösel kui päeval tulemas korralik pakane

  • Kirjutas bns

Lähipäevil on nii öösel kui päeval tulemas korralik pakane

Ilmateenistuse prognoosi järgi on lähipäevil nii öösel kui päeval tulemas korralik pakane. 

Pühapäeva öösel on pilves ilm. Mitmel pool sajab lund, saarte rannikul ka lörtsi. Puhub lõunakaare tuul 2-8, öö hakul Liivi lahe ümbruses puhanguti 13 m/s. Külma on 2-7, saartel ja paiguti rannikul näitab termomeeter 0 kuni -1 kraadi. Päeval on pilves selgimistega ilm. Mitmel pool sajab lund, saarte rannikul ka lörtsi, pärastlõunal sadu hõreneb. Tuul pöördub lõunakaarest idakaarde ja puhub 1-7 m/s. Õhutemperatuur on vahemikus 0 kuni -5 kraadi. 

Esmaspäeva öösel on pilves selgimistega ilm ja kohati sajab lund. Puhub valdavalt põhjakaare tuul 2-7 m/s. Külma on 3-9 kraadi. Päeval on pilves selgimistega olulise sajuta ilm. Puhub valdavalt idakaare tuul 1-7 m/s. Külma on 2-7 kraadi ning pärastlõunal temperatuur langeb.

Teisipäeva öösel on pilves selgimistega olulise sajuta ilm. Puhub kagu- ja lõunatuul 1-7 m/s, hommikul tuul tugevneb. Külma on 10-15, kohati kuni 18 kraadi, saartel ja paiguti rannikul 3-8 kraadi. Päeval on pilves selgimistega olulise sajuta ilm. Lõunatuul tugevneb 5-11, rannikul puhanguti 15, saartel kuni 17 m/s. Külma on Ida-Eestis 10-14, Lääne-Eestis 2-8 kraadi, saartel tõuseb temperatuur 0 kraadi lähedale.

LOE VEEL

LOE VEEL

20 PÄEVA ENIMLOETUD