Menu

.      

24 õpilasfirmat üle Eesti püüavad parima õpilasfirma tiitlit

  • Kirjutas BNS

Võru Gümnaasiumi õpilasfirma Rivers valmistab haavapuust kalastuslante, mis on mõeldud jõeforelli püüdmiseks. FOTO: Aigar Nagel

24 õpilasfirmat üle Eesti asuvad kolmapäevasel laadal ja neljapäeval toimuval pidulikul galal püüdma tänavuse parima õpilasfirma tiitlit ning õigust esindada Eestit JA Euroopa õpilasfirmade võistlusel.  
 
Tänavusest õpilasfirmade võistlusest tahtis osa saada ligi 50 õpilasfirmat. Finalistid selgitati välja möödunud aasta tegevusaruande põhjal, mis tuli õpilastel ise kokku panna ja žüriile esitada „Tegemist on põhjaliku 10 lehekülje pikkuse aruandega, mis võtab kokku õpilaste aasta jooksul tehtud töö ja tulemused. Aruande puhul võttis žürii arvesse õpilasfirmade originaalsust, sisukust ja finantstulemusi, plusspunkte võis saada ka huvitavatest seiklustest ja humoorikatest ebaõnnestumisest,“ selgitas Junior Achievement Eesti tegevjuht Kersti Loor.

Edasi lugemiseks palun logige sisse

Digilehe lugemisõigusega saab ligipääsu portaalidele vorumaateataja.ee ja
digileht.vorumaateataja.ee, mis sisaldavad kõiki artikleid, kaastundeavaldusi, kuulutusi ja reklaame. Lugemisõiguse saab vormistada SIIT.

LOE VEEL

LOE VEEL

20 PÄEVA ENIMLOETUD