Menu

.      

Ees on ootamas maikuu kohta väga jahedad ilmad

  • Kirjutas Võrumaa Teataja

Ees on ootamas maikuu kohta väga jahedad ilmad FOTO: Pixabay

Ilmateenistuse prognoosi järgi on lähipäevil tulemas maikuu keskpaiga kohta väga jahedad ilmad. 

Pühapäeva öösel on Lääne-Eestis selgem ja sajuta ilm. Ida pool on muutliku pilvisuse ja kohatiste vihmahoogudega ilm, hommikuks taevas kõikjal selgineb. Puhub lääne- ja loodetuul 3-9, hommikul puhanguti 12 m/s. Sooja on 2-7 kraadi. Päeval on Lääne-Eestis pilvi vähe ja ilm on sajuta. Ida pool on pilverünki, millest kohati hoog vihma tuleb. Loode- ja läänetuul tugevneb 5-12, puhanguti kuni 17 m/s, õhtul nõrgeneb. Sooja on 9-14, Lõuna-Eestis kuni 16 kraadi. 

Esmaspäeva öösel on laialdaselt selge, kohati vahelduva pilvisusega sajuta ilm. Puhub loodetuul 4-9, puhanguti 12 m/s. Sooja on 2-7 kraadi, kuid maapinna lähedal võib temperatuur ka 0 kraadini langeda. Päeval on vähese ja vahelduva pilvisusega ilm. Kohati sajab hoovihma. Puhub lääne- ja loodetuul 5-10, puhanguti 15 m/s. Sooja on 8-13 kraadi. 

Teisipäeva öö hakul on laialdaselt selge ilm. Pärast keskööd lisandub pilvi ja kohati sajab vihma, hommikul on sajuhooge laialdaselt. Puhub loodetuul 5-12, rannikul puhanguti 15 m/s. Õhutemperatuur on vahemikus 0 kuni +6 kraadi. Päeval on pilves selgimistega ilm. Sajab hoovihma. Puhub loode- ja põhjatuul 5-12, puhanguti 15 m/s. Sooja on 7-12 kraadi. 

LOE VEEL

LOE VEEL

20 PÄEVA ENIMLOETUD