Menu

.      

Vallavanema sõnul oli poisi elu nõudnud puuskulptuur kinnitamata

FOTO: Marko Jakobi

Võrumaal Antsla kultuuri- ja spordikeskuse õuel ümber kukkudes väikese poisi elu nõudnud puuskulptuur oli vallavanema sõnul maa külge kinnitamata, olles vaid enda raskusega veidi maa sisse vajunud.

Antsla vallavanema Merike Prätzi sõnul olid möödunud aasta juunis valminud puuskulptuurid oma raskusega maa sisse vajunud ja iseenesest poleks nad ümber kukkuda saanud. "Ma ei oska öelda, mis seal täpsemalt juhtus, mind ei olnud seal. Politsei uurib seda, sest asi lõppes lapse surmaga. On selge, et iseeneslikult see ei skulptuur ei saanud kukkuda," ütles Prätz teisipäeval BNS-ile.

Laupäeva õhtul peeti Antsla kultuuri- ja spordikeskuse õuel noori muusikuid koondava Hauka Rocki lõpulaagrit ja esialgsetel andmetel ronisid lapsed puidust skulptuuride otsas, kui üks skulptuur kukkus ümber ning selle alla jäi kuueaastane poiss. Teisipäeval laps suri.

"Meil olid eelmisel aastal vallas puuskultuuri päevad ja kunstitudengid tegid puutüvedest skulptuure. Ümber kukkunud skulptuur kujutas massiivset linnukujulist vilepilli," sõnas Prätz.

Juhtunu asjaolusid selgitab politsei kriminaalmenetluse käigus.{jcomments lock}


 

20 PÄEVA ENIMLOETUD