Reid Eesti-Läti piirialal tuvastas hulga rikkumisi

FOTO: Aigar Nagel

Lõuna prefektuuri piiriametnikud koostöös tolliametnikega viisid reedel Võru- ja Valgamaal läbi kontrollreidi ennetamaks, avastamaks ning tõkestamaks Eesti ja Läti riigipiiri ületuse teel salasigarettide ja alkoholi toimetamist riiki, tuvastades hulga rikkumisi.

Korrakaitsjad kontrollisid ka dokumendi kaasas kandmise kohustuse täitmist, võltsitud dokumentide ja teisele isikule kuuluvate dokumentide kasutamist ning tegid liiklusjärelvalvet, et tuvastada alkoholijoobes juhte, tagada liiklusohutust ja avalikku korda, teatas Lõuna prefektuuri pressiesindaja BNS-ile.

Kokku kontrolliti 234 sõidukit ja 304 isikut. Kontrolli käigus tuvastati ühtekokku 18 erinevat rikkumist: kaks dokumendi kaasaskandmise kohustuse rikkumist, üks liikluskindlustuseta sõiduk, üks turvavööta juht, kaks ülevaatuseta sõidukit, üks kehtiva juhiloata isik, üks puudulikult vormistatud aktsiisikauba deklaratsioon, seitsmel veokil oli teekasutustasu maksmata, tuvastati üks alkoholi-, tubaka, kütuse- ja elektriaktsiisi seaduse rikkumine, üks tubakaseaduse rikkumine ning avastati üks nõuetekohaselt registreerimata välistööline.


 


 

LOE VEEL


 


 


 


 

  

 

20 PÄEVA ENIMLOETUD