Tervisekeskuste rajamiseks taotletakse 21,1 miljonit eurot

Võru Perearstikeskuse asendiplaan

Esmatasandi tervisekeskuste rajamiseks esitati taotlusvoorus kokku kuus taotlust: esmatasandi tervisekeskuste rajamiseks Võrru, Jõgevale, Kärdlasse, Keilasse ja Maardusse ning maakondliku tervisekeskuse rajamiseks Viljandisse; kokku taotletakse voorus 21,1 miljonit eurot.

"Kui esimese vooruga sai planeeritud 35 tervisekeskuse asemel toetuse lausa 55 projekti ja suur osa Eestist kaetud, siis tänaseks saame öelda, et kui kõik esitatud projektid osutuvad edukaks, on meil peagi kõigis maakonnakeskustes tervisekeskus," ütles tervise- ja tööminister Riina Sikkut.

"Esmatasandi tervishoiu roll on muutumas järjest olulisemaks ja mul on hea meel, et kõigis maakonnakeskustes hakkab olema kaasaegne tervisekeskus, mis pakub patsiendile laia valikut tervishoiuteenuseid," märkis Sikkut.

Edasi lugemiseks palun logige sisse

Digilehe lugemisõigusega saab ligipääsu portaalidele vorumaateataja.ee ja
digileht.vorumaateataja.ee, mis sisaldavad kõiki artikleid, kaastundeavaldusi, kuulutusi ja reklaame. Lugemisõiguse saab vormistada SIIT.

Comments  
  +1
Eile õhtul vilksatas korraks FB-s teade et sünnitaja TARTUSSE saadetud ja TARTUST jällegi koju ,polnud kohti ja öeldi et niipea veel ei sünnita ja tuligi kodus sünnitada .MA EI TEA ,kas see oli nali ,kuid hiljem sellist teavet polnud . HEA kui luuakse uusi TERVISE KESKUSI koos TERVISEKASSAGA ,siis vähemalt on lootustki võibolla........

 


 

LOE VEEL


 


 


 


 

  

 

20 PÄEVA ENIMLOETUD