Antslas pussitas mees tuttavat noorukit kõhtu

Foto on illustratiivne FOTO: Aigar Nagel

Politsei tabas möödunud nädala lõpus Antslas mehe, kes oli pussitanud tuttavat noorukit kõhtu ja tekitanud talle vigastusi.

Veretöö toimus õhtusel ajal Põllu tänaval, kus 32-aastane mees haaras terariista ja tekitas tuttavale 19-aastasele noorukile kõhu piirkonda lõikehaava, teatas politsei pressiesindaja BNS-ile.

Politsei pidas noaga sõpra rünnanud joobes mehe kuriteos kahtlustatavana kinni. Kannatanu viisid meedikud tervisekontrolliks haiglasse. Kuna noormehe vigastused ei olnud eluohtlikud, lubati ta peale esmaabi kodusele ravile.

Politsei alustas kriminaalmenetlust karistusseadustiku paragrahvi järgi, mis käsitleb kehalist väärkohtlemist.

Comments  
  0
kuidas saab öelda ametnike kohta kes karjaga mönitavad kinni hoitud meelega lolliks joodetud inimest kellelt pumbati rahavoog lihtsalt nahaaalselt roimarlikult ümber ja nüüd ei tunta aga kellestki ei peagi midagi järgi jääma nagu öeldakse kes kursis asjadega ei ole soovitan vörumaalt jäädavalt lahkuda siin on igas laudkonnas vaimuhaigeid kuklinskeid nii,et vähe pole :lol:
  0
ma olen alati öelnud ,et siia debiilsesse kanti lapsi teha on möttetu valesti toitetud produkt ümber ringi kahjuks organites sama moodi miski pidama ei jää toodetakse ainult valesid,et edasi saada teiste arvelt selliseid debiile on vörumaal kahjuks rügementide viisi :lol: kui organiseeruvad aitavad kuldsed lindid seniks päikest :lol:

 


 

LOE VEEL


 


 


 


 

  

 

20 PÄEVA ENIMLOETUD