Esimesel koolinädalal kerkib õhusoe taas 25 soojakraadini

Võrumaa Teataja

Esimene koolinädal pakub küll rohket vihmavõimalust, kuid sellest hoolimata kerkivad õhutemperatuuride päevased maksimumid üsna suviselt kuni 25 soojakraadini.

Ilmateenistuse teatel laieneb teisipäeva öösel lõuna poolt madalrõhkkond Balti riikide suunas ja toob juurde niiskust. Öö on nõrgeneva kõrgrõhkkonna mõjul veel enamasti sajuta, kuid pilvisus tiheneb üha ja lõuna poolt alates hakkab vihma sadama ning esineb udu. Puhub idakaaretuul 2-7 m/s. Sooja on 9-15 kraadi. Teisipäeva päeval on taevas valdavalt pilves, laialdaselt sajab vihma ja võib tulla äikest. Puhub idakaaretuul 3-9 m/s. Sooja on 17-21 kraadi.

Kolmapäeval jääb Eesti madalrõhuvööndi põhjatiiba. Öö on valdavalt pilves ja öö esimesel poolel sajab mitmel pool vihma. Vastu hommikut aga sadu lõpeb ja tekib udu. Puhub idakaaretuul 2-8 m/s. Sooja on 10-16 kraadi. Kolmapäeva päeval on valdavalt pilves selgimistega ilm ja mitmel pool sajab hoovihma. Ida-Eestis võivad pärastlõunal pilved hõreneda. Puhub idakaaretuul 2-6, põhjarannikul ida- ja kirdetuul 4-10 m/s. Sooja on 19-24 kraadi.

Neljapäeval jääb madalrõhuvöönd Läänemere ümbrusse. Öösel on vähese ja vahelduva pilvisusega ilm ning kohati sajab hoovihma. Puhub idakaaretuul 3-9 m/s. Sooja on 11-16 kraadi. Neljapäeva päeval on vähese ja vahelduva pilvisusega ilm ning kohati võib vähest hoovihma sadada. Puhub idakaaretuul 3-9 m/s. Sooja on 20-25 kraadi.


 


 

LOE VEEL


 


 


 


 

  

 

20 PÄEVA ENIMLOETUD