Politsei on tabanud autoroolist kümneid purjus ukrainlasi

FOTO: Aigar Nagel

Politsei on tabanud viimasel ajal autoroolist kümneid purjus ukrainlasi, peamiselt Eestisse tulnud võõrtöölisi, keda karistuse kandmise järel ootab riigist väljasaatmine, kirjutab Postimees.

Septembri algul kella kolme paiku öösel sai häirekeskus teate, et purjus mees plaanib autoga sõitma minna. Neli minutit hiljem märkaski politsei Mercedes-Benzi, mille roolist leidis kriminaalses joobes 26-aastase ukrainlase. Eestisse tööle tuli ta tänavu aprillis, taskus nii Eesti kui ka Poola viisa. Mees mõisteti kuuks ajaks vangi, pärast karistuse kandmist saadetakse ta riigist välja. Nädalapäevad tagasi tabas politsei autoroolist järgemööda veel kaks joobes ukrainlast. Kõik töötavad Eestis, kõigi joove oli kriminaalne. Nemad said karistada tingimisi.

Edasi lugemiseks palun logige sisse

Digilehe lugemisõigusega saab ligipääsu portaalidele vorumaateataja.ee ja
digileht.vorumaateataja.ee, mis sisaldavad kõiki artikleid, kaastundeavaldusi, kuulutusi ja reklaame. Lugemisõiguse saab vormistada SIIT.

Comments  
  +2
vilja pöllud on neil jah nüüd enamus rinde all muidu vanasti jah töötles vedas pool euroopat seal köik puhtaks nii ,et kohalik valitsus undas kas völad jäävadki meile jolgeolek peaks vaatama tösiselt ,et siin mingit ülevötmist ei tule ,massi ju on :lol:
  +1
90-nd tulid siia kah igasugu kastrollid ,nagu läbikäigu hoov löhkis pead jäid vaid maha :lol: mingid robotid olevat siin juba ringi lennanud süüdimatult kirjutan sest möne riigi kaitsja profiil on väga must see on see kui öieti ei tee saloon fuckers :lol:
  0
mis need teevad nüüd eesti riiki vöi :lol: te riigi kaitsjad vaadake ,et rpgd-sid siin ringlema ei hakka asju maha ei maga :lol: ikkagi ühelpool frontlain vihased tüüpid miljonid ,muskreid on käidud siin pidevalt näitamas

 


 

LOE VEEL


 


 


 


 

  

 

20 PÄEVA ENIMLOETUD