Septembris sai politsei kadunud inimeste kohta ligi 500 teadet

Septembris sai politsei teadmata kadunud inimeste kohta kokku pea pool tuhat teadet, 30 juhul tuli metsast otsida seal sihi kaotanud seenelisi või marjulisi, teatas teisipäeval ETV uudistesaade "Aktuaalne kaamera".

Vältimaks traagilisi tagajärgi, on arukale ning rahulikule käitumisele lisaks väga oluline endast esimesel võimalusel teada anda.

Septembris sai politsei teadmata kadunud inimeste kohta kokku 458 teadet, kuus inimest leiti hiljem metsast või maastikult surnuna.

Võimalusi, kuidas oma vanemaid sugulasi või sõpru säästa, tegelikult on. Lisaks andmesidega varustatud nutitelefonile, mille võib ju memmele-taadile, kui viimane selle kasutamisest midagi kuulda ei taha, metsa minnes koos nuputelefoniga lihtsalt kaasa panna, soovitab politsei teha ka paarieurone investeering helkurvesti. Metsa minekust tuleks lähedastele teada anda ja metsa sisenemise koht meelde jätta. Ning kõige olulisem - kõne telefonil 112 tuleb eksimise korral teha kohe, mitte oodata pimeda saabumiseni. Abi ootamiseks peaks valima lagedama koha, sest puu all või põõsa varjus istujat on õhust peaaegu võimatu leida.

"Kõige olulisem on jääda hästi rahulikuks ja kuulata päästekorraldajat," ütles häirekeskuse peadirektori asetäitja Merle Tikk. "Päästekorraldaja annab väga selgeid juhiseid, alustades sellest, kus viibida, et hoida ennast nähtavana, et abiandjad abivajaja võimalikult kiiresti leiaksid, siis, et kuidas olla ohutus piirkonnas, kas liikuda edasi või jääda sündmuskohale ja nii edasi."

Comments  
  0
tervitaks karskus liitu kah ,öppige ära ükskod täppisteadus nagu viina joomine on umbluud vähem ja raha tehakse rohke.
  0
küsimus kes ma endaarust olen?normaalse ühiskonna eest seisja :lol:
  0
küsimus palju on viidud inimesi lambist direktorite juurde töödeltud ja värvatud mingiteks vedudeks :lol: ? päikest suckers
  0
keerutatakse juurde mingid isetehtud sugulased mingisugused arved ,mingisugused veod ,mingisugused onud :lol: tuttav eks ole .mind huvitab palju sihukest laadi teemat veel juhtunud on.
  0
noh blondud inimesele antakse eluks vajalik majandus vööras kohas üle aga teatavad ametnikud hüppavad perssega pähe keerutavad inimese otse maasse ordupäälike abiga :lol: inimene hingab aastaid öhku :lol: aga ta ei lähe peale :lol: jättke jutt eks ole :lol:
  0
üks kaotatud inimeste teema on teie suurepärased uurijad kerjatakse pressitakse nurga taga ,pölluääres pool uimas inimestelt nende raha andmeid ,kaartide andmeid lubatakse maa ja ilm kokku ja siis saabuvad käebikendused pättid ja kaotatakse inimene maasse eks ole tolgused asjaolud varsti selginevad ja 30000 joodikut teevad auto usssi :lol: kuhu te oma kelmitatud vara panete :lol:

 


 

LOE VEEL


 


 


 


 

  

 

20 PÄEVA ENIMLOETUD