Noored soovivad 1428 eurot kätte teenida

pixabay

Palgainfo Agentuuri ja CVKeskus.ee tööturu- ja palgauuringust, milles osales 9067 töötajat ja tööotsijat, selgus, et noored soovivad teenida enam kui 1400 euro kätte.

Noorte palgasoov ületab Eesti keskmist palka enam kui 300 euroga – kui noorte keskmine netopalgaootus on 1428 eurot, siis keskmist palka teeniv töötaja saab kätte pisut üle 1100 euro. Palgaootuse kasv on aga noorematel kui 24-aastastel töövõtjatel olnud pigem tagasihoidlik, kasvades aastaga viis protsenti. 24–34-aastaste töövõtjate palgaootus on aastaga kasvanud kaheksa protsenti ja 35–44-aastastel 12 protsenti.

Noorte palgaootust tõstab ootuspäraselt kõrgem haridustase. Bakalaureusekraadiga noored soovivad teenida 1592 eurot kätte, mis on 13 protsenti kõrgem ootus kui keskharidusega noortel, kelle netopalgaootus on 1406 eurot. 

Edasi lugemiseks palun logige sisse

Digilehe lugemisõigusega saab ligipääsu portaalidele vorumaateataja.ee ja
digileht.vorumaateataja.ee, mis sisaldavad kõiki artikleid, kaastundeavaldusi, kuulutusi ja reklaame. Lugemisõiguse saab vormistada SIIT.

Comments  
  0
kui soovite sellist palka söitke mere äärde seal pidavat eestlust veel olema peale selle välismaalasi kah terve pundar kellega nalja :lol: teha
  0
pea asi ,et noored siia lapsi tegema ei hakka ordupäälike röömuks ,et saaks oma mahakantimisi hästi mängida :lol: eks ole ega völgadega rittsingerid elu hästi löppe.
  0
vöru viga on see ,et öiget lapse kasvatamise produkti enam pole töö tahet enam ei ole on vaid vedude ,völgade ja narko äri toodang siit maalt on oks saetud ja ettevöttlus see on siin alati olnud poolmust üleviskamiste ja völgade keerutamise jama kellegi teise kaukase.
  +2
Hullus on väga nakkav, vaadake:
Võrus pidavat töötahtelist ja väljaõppinud vaba tööjõudu palju olema. Maksaks keegi ainult nn. väärilist soome palka. Tegelikkus on Võrule küll hoopis teistsugune, kivegi on laduma toodud mehed väljastpoolt.
  -2
Pàris rumal jutt

 


 

LOE VEEL


 


 


 


 

  

 

20 PÄEVA ENIMLOETUD