Naiste tugikeskuste teenuse hankele tehti 33 pakkumist

Võrumaa Teataja

Sotsiaalkindlustusameti hankele järgmisteks aastateks naiste tugikeskuse teenusepakkujate leidmiseks kõikidesse maakondadesse saabus 33 taotlust. 

"Sel aastal tuli pakkumisi 33 ja pakkumiste läbivaatamine veel kestab," ütles sotsiaalkindlustusameti ohvriabi ja ennetusteenuste peaspetsialist Andrea Kink neljapäeval BNS-ile. 

Tema sõnul tuli vähemalt üks pakkuja kõikidesse maakondadesse, aga oli maakondi, kus pakkujaid oli rohkem. Kõige rohkem tuli viis pakkujat maakonna kohta. 

"Seekordses hankes osales ka uusi pakkujaid ja selle üle on ainult hea meel. Meie jaoks on see märk sellest, et naistevastase vägivalla vastasesse võitlusesse soovib panustada rohkem organisatsioone," märkis Kink. 

Sotsiaalkindlustusameti esindaja sõnul otsitakse senise ühe teenusepakkuja asemel seekord Harjumaale ja Ida-Virumaale kahte teenusepakkujat ning neisse piirkondadesse esitati ka kõige rohkem pakkumisi.

Pakkumise esitajate seas on vabaühendusi, kes on esitanud oma pakkumuse mitmes maakonnas. 

Möödunud aasta hankel osales 18 pakkujat, aga eelmise aasta hanke alla ei kuulunud Harjumaa, Tartumaa, Ida-Viru ja Pärnu maakond, kuna nendes piirkondades olid sotsiaalkindlustusametil kaheaastased lepingud veel kehtivad ja hankeks vajadust polnud. 

Hanke kogumaksumuseks on 1 miljon eurot ja pakkumiste esitamise tähtaeg oli 8. oktoober. 

Hanke võitjad peaks selguma novembri lõpus. 


 


 

LOE VEEL


 


 


 


 

  

 

20 PÄEVA ENIMLOETUD