Eeloleva nädala esimene pool toob päikest ja järjest soojemaid päevi

Võrumaa Teataja

Lõuna poolt Eesti kohale ulatuva kõrgrõhkkonna serv toob eeloleva nädala esimeseks pooleks ohtralt päikest ja järjest kõrgemat õhusooja, mis küündib kolmapäeval paiguti 12 kraadini.

Ilmateenistuse teatel tugevneb esmaspäeval kõrgrõhkkond. Öösel on vahelduva pilvisusega sajuta ilm. Puhub lõunakaaretuul 3-9 m/s. Õhutemperatuur on -1 kuni +4, rannikul kuni +7 kraadi. Esmaspäeva päeval peaks pilvekiht hajuma. Ilm on vahelduva pilvisusega ja sajuta. Puhub lõunakaaretuul 3-9 m/s. Sooja on 4-9 kraadi.

Teisipäeval püsib kõrgrõhkkonna loodeserv Eesti kohal. Öösel on pilves selgimistega olulise sajuta ilm, kuid mitmel pool tekib udu. Puhub kagu- ja lõunatuul 3-9 m/s. Sooja on 2-8 kraadi. Teisipäeva päeval on pilves selgimistega olulise sajuta ilm. Hommikupoolikul on mitmel pool udu. Puhub kagu- ja lõunatuul 3-9 m/s. Sooja on 7-11 kraadi.

Kolmapäeval jääb kõrgrõhkkonna loodeserv paigale. Öösel on muutliku pilvisusega olulise sajuta ilm. Puhub lõunakaaretuul 2-8 m/s. Sooja on 3-8 kraadi. Kolmapäeva päeval on samuti muutliku pilvisusega olulise sajuta ilm. Puhub lõunakaaretuul 2-8 m/s. Sooja on 9-12 kraadi.


 


 

LOE VEEL


 


 


 


 

  

 

20 PÄEVA ENIMLOETUD