Riigikontroll soovitab soodustingimustel vanaduspensioni kaotada

Riik peaks siduma pensioniea oodatava eluea muutumisega ning kaotama soodustingimustel vanaduspensioni ja väljateenitud aastate penisoni, märgib riigikontroll värskes aruandes.

"Seni on valitsusel ja riigikogul tegemata mitmed otsused, mis aitaksid pensionisüsteemi jätkusuutlikkust täiendavalt parandada. Näiteks on tänini kaotamata soodustingimustel vanaduspension ja väljateenitud aastate pension," seisab riigikontrolli värskes aruandes riigi vara kasutamise kohta.

Edasi lugemiseks palun logige sisse

Digilehe lugemisõigusega saab ligipääsu portaalidele vorumaateataja.ee ja
digileht.vorumaateataja.ee, mis sisaldavad kõiki artikleid, kaastundeavaldusi, kuulutusi ja reklaame. Lugemisõiguse saab vormistada SIIT.

Comments  
  +3

Quoting Arts:

Riigikontroll peaks ära kaotama, töö jne samuti ka eesti riik peaks ära kaotama.


esmalt koristada riigikontroll...mille eest sitsivad eelnevad riigikontrolörid nagu kaabakas kommunist Oviir ülikõrgel pensil samuti tema eit...et eestui riika ja rahvas paljaks varastatud poliitkaabakate poolt...arstiabi juba on peezs,palgad nagunii olematud...ja nüüd ka elu töö väärikus pension ära korjata...ikka supiköögid ja Toompea lurjustele eesotsas nestoriga ikka 4000 prensioni millist tervist see vana kommunistist kaabakas teinud on autobaasi väravas stampkella soojas putkas peale tagudes...kui autojuhid vene raskevokitega MAZ`dega jne tapsid tervist,külmetasid...pidevalt auto alla selili remontimas kasvõi lumehanges...kuna lagunesid,,,ja veel tonnid ja km pidid kärutama tatt ninast väljas...rääkimata vibratsioonist...jne...ja nüüd kontorid noori nolke täis ja nemad OTSUSTAVAD...käige kanni...endile varastasite kommunistid pensionid ära ja nüüd trääza rahvale...infra ehitasid nõuka ajal ikka töölised...
  +7
Kes selle välja mõttles,siis oleks talle paras selline palk panna ja üks aasta kirja kui on kolm aastat töötanud.Minuarust oli see Reformi erakond ANSIPI AJAL
  +8
Kas riik kujutab ette,kuidas elab see inimene ära kes on saanud miinimum palka ja tema tööaastad lahevad nii kirja,et kui teeb kolm aastat tööd ja üks aasta läheb kirja. Kas see on normaalne? Selle peaks kohe ära muutma.
  +9
Tere.Need mõtlematud asjaolud rumalate poolt sunnivadki inimesi riigist lahkuma.Ise ka ei ole enam teist päeva koolis on plaan pooleli jätta ja siit eestist ära Soome lahkuda.Ühesõnaga käin ära bussijuhi koolitusel ja on juba ära räägitud on Soomes töökoht olemas.Minul Antslast üks isa tuttav oli Soomes bussijuht vist kümme aastat ja nüüd saab pensioni üle seitsmesaja EUR i.Nägemist rumalate riik eesti.
  -4
ei tea kas risti päälikud on kuskilt möne suure sularaha hunniku teise riiki kärutanud kolm aastat tagasi oli vöru lähedal üks möll :lol:
  +7
Riigikontroll peaks ära kaotama, töö jne samuti ka eesti riik peaks ära kaotama.
  -5
teatavad seltsimehed räägivad juttu ,et me teemegi nii ,et keegi tööle ei läheks selleks löhume erafirmasid jagame raha-tule taevas appi :lol:
  -5
asi selles,et pöhja eestil ei jää eriti villade ,autode muude laenude jaoks enam midagi kätte ,maailm läheb ju eest ära ,inimprodukti kah vähe ,selle tulemus alatoidetud töö klassi ajud mis järgi ei jöua :lol:
  +5

Quoting Malle Kurvits:

Aastaid ohtlikku töö tegijad peavad sooduspensionile saama.


Need olgu poltsei ja päästeamet, mitte riigikogulased ja muud poliitikud!
  +2
Aastaid ohtlikku töö tegijad peavad sooduspensionile saama.
  +3
Hullumaja ! Ei tea millest need inimesed elama hakkavad . Kurat võtaks , eluaeg tööd rügatud ja nüüd siis paneme hambad varna ehk teeme kollektiivse enesetapu . Kuradi sead sellised ! Riik või asi . Samas riigikogulased nutavad et palk väike ja säästudeks ei jää midagi kõrvale panna .
  0
Pension tuleks üldse kaotada kui kahjulik produkt, milleks halada seda piskut.

 


 

LOE VEEL


 


 


 


 

  

 

20 PÄEVA ENIMLOETUD