Lähipäevadel jätkub plusskraadidega pehme sügisilm

Lähipäevadel jätkub plusskraadidega pehme sügisilm, prognoosib ilmateenistus. 

Kolmapäeva öösel on pilves selgimistega ilm. Öö hakul sajab mitmel pool vihma, Kagu-Eestis võib sekka lörtsi tulla. Puhub läänekaare tuul 3-8 m/s. Sooja on 3-7 kraadi. Päeval on pilves selgimistega ilm. Kohati sajab vähest vihma. Puhub läänekaare tuul 2-7 m/s. Sooja on 6-9 kraadi. 

Neljapäeva öösel on enamasti pilves ilm. Kohati sajab vähest vihma ja on udu. Puhub edela- ja lõunatuul 3-8 m/s. Õhutemperatuur on vahemikus 0 kuni +5 kraadi, rannikul tuleb kuni 7 kraadi sooja. Päeval on pilves selgimistega olulise sajuta ilm. Puhub edela- ja lõunatuul 5-10, rannikul puhanguti 14 m/s. Sooja on 6-9 kraadi. 

Reede öösel on pilves ilm ja mitmel pool sajab vähest vihma. Puhub edelatuul 4-10, öö hakul rannikul puhanguti 13 m/s. Sooja on 4-8 kraadi. Päeval on pilves selgimistega ilm. Mitmel pool sajab vähest vihma, õhtul saju tõenäosus väheneb. Puhub edela- ja läänetuul 6-11, rannikul puhanguti 15 m/s. Sooja on 7-10 kraadi. 

Laupäeval võtab tsüklon kursi Lapimaalt Venemaale ja Eesti jääb selle edelaserva. Pilved hõrenevad ja saju tõenäosus on võrdlemisi väike. Tuul pöördub loodesse ja püsib puhanguline. Öösel on sooja 3-8, päeval 6-9 kraadi. 


 


 

LOE VEEL


 


 


 


 

  

 

20 PÄEVA ENIMLOETUD