Heategijad täitsid ligi 1000 vähekindlustatud lapse jõuluunistuse

Tallinn

Vähekindlustatud perede laste jõuluunistuste täitmiseks nädal tagasi alanud kingisooviprojekt Inglipuu on 1330 jõulusoovist täitnud juba 967.

Inglipuudel ootavad veel täitmist 363 lapse kingisoovi. 11. detsembrini leiab 44-st Maxima kauplusest üle Eesti inglipuud, millel ootavad vähekindlustatud laste kingisoovid, mille aitasid kokku koguda 35 omavalitsuse sotsiaaltöötajad. 

„Suur rõõm, et tänavu juba kaheksandat aastat majanduslikes raskustes perede laste jõulusoove täitev Inglipuu projekt on inimestele südamesse pugenud. Oleme väga tänulikud kõikidele headele inimestele, kes soovivad vähekindlustatud lapsi aidata. Sel aastal on meie inglipuudelt täitmiseks võetud juba 1000 lapse jõuluunistused. See teeb südame soojaks, et neisse kodudesse, kuhu jõuluvana muidu ei jõuaks, ta tänavu meie inglite toel laste rõõmuks saab seda siiski teha,” rääkis Maxima Eesti peadirektor Marko Põder, kelle sõnul on heategijad lausa rekordkiirusel appi tõtanud. 

Põder lisas, et soovide täitmise kiirus näitab selgelt, et Inglipuu projekt peab kasvama järgmisel aastal käesolevast veelgi suuremaks, et jõuda veelgi enamate majanduslikes raskustes perede lasteni. Ka paljud kingid on jõudnud juba infoletti või kassasse, ent valdav osa soovidest on veel täitmisel. “Kingitused palume tuua samasse kauplusesse, kust on valitud ka kingisoov. Selleks, et kingitused jõuaksid pühade ajaks jõuluvanakotti,  palume kingitused tuua kauplusesse hiljemalt 11. detsembril,” täpsustas Põder.

Vähekindlustatud perest pärit lapsele jõulukingituse tegemiseks tuleb valida kaupluses asuvalt inglipuult lapse jõulusoov. Inglipuude asukohad ja täitmata kingisoovide arvu leiab Inglipuu kodulehelt. Infot uuendatakse kord päevas. Ostetud kingituse saab pakkimata kujul jätta kas poe infoletti või kassasse. Ettevõte hoolitseb kingituste pakkimise eest ja pakkide lasteni toimetamisel on abiks piirkonna sotsiaaltöötajad.

Inglipuu on Maxima Eesti iga-aastane jõulueelne heategevuslik projekt, mille raames saab igaüks täita mõne vähekindlustatud pere lapse kingisoovi. Tänavu hõlmab projekt 44 kaupluses üle Eesti 1330 kingisoovi.


 


 

LOE VEEL


 


 


 


 

  

 

20 PÄEVA ENIMLOETUD