Lähipäevad pakuvad väheseid pluss- ja miinuskraade ning sademeid

FOTO: Aigar Nagel

Lähipäevadel on tulemas vaheldumisi vähesed pluss- ja miinuskraadid ning sajab vihma, lörtsi ja lund. 

Pühapäeva öösel on muutliku pilvisusega sajuta ilm. Puhub loode- ja põhjatuul 2-7 m/s ning külma tuleb 2-6 kraadi, rannikul on õhutemperatuur -2 kuni +2 kraadi. Päeval tuleb muutliku pilvisusega ilm ja mitmel pool sajab vähest lund ja lörtsi, rannikul ka vihma. Puhub valdavalt loode- ja põhjatuul 3-9 m/s ning õhutemperatuur on -2 kuni +3 kraadi.

Esmaspäeva öösel tuleb vahelduva pilvisusega ilm ja kohati rannikualadel sajab vähest lörtsi ja lund. Puhub loode- ja põhjatuul 2-7 m/s ning külma on 1-6, rannikul on kohati kuni kaks kraadi sooja. Päeval on pilves selgimistega ilm, mitmel pool sajab enamasti vähest lörtsi ja lund. Puhub läänekaare tuul 3-9 m/s ja õhutemperatuur on -2 kuni +3 kraadi.

Teisipäeva öösel on pilves ilm ja sajab lund ning lörtsi. Mandril puhub läänekaare tuul 4-9, saartel ja rannikul pöördub tuul loodesse ja põhja ning tugevneb 8-13, puhanguti kuni 17 m/s. Õhutemperatuur on 0 kumni -4, saartel ja rannikul 0 kuni +2 kraadi. Päeval tuleb pilves selgimistega ilm ja mitmel pool sajab lund. Puhub loode- ja põhjatuul 5-11, rannikul puhanguti 15, pärastlõunal pöördub tuul põhjarannikul kirdesse ja tugevneb 10-14, puhanguti kuni 18 m/s. Õhutemperatuur on -2 kuni +2 kraadi.


 


 

LOE VEEL


 


 


 


 

  

 

20 PÄEVA ENIMLOETUD