Korrakaitsjad kutsuvad volbripidulisi mõistlikusele

Politsei kutsub kõiki volbripidulisi esmaspäeval üles mõistlikusele nii kodudes kui ka õues aja veetmisel.

Politsei tõdeb, et esmaspäeval peetav volbriöö on kevadilmade tulekuga paljudele pidulistele hea võimalus aeg maha võtta ning kas pere või sõprade seltsis aega veeta. Põhja prefektuuri korrakaitsebüroo juht Kristian Jaani loodab inimeste mõistlikusele, et vältida konfliktide tekitamist ning hoiduda tegevustest, mis võiksid politseile tööd juurde anda.

"Nagu eelnevatelgi aastatel kiputakse tõenäoliselt ka tänavuste kevadpühade tähistamise käigus vägijooke pruukima. See aga võib kaasa tuua ohtlikke olukordi nii pidutsejaile kui kõrvalistele isikutele, mistõttu tuleks tähistamisse suhtuda mõõdutundega. Ka autorooli istugu ikka kaine juht," paneb Kristian Jaani peolistele südamele.

Kuna volbriöö tähistamine on enam populaarne noorte seas, hoiab noorsoopolitsei alaealiste tegevusel linnaruumis silma peal ning soovitab ka lastevanematel oma võsukeste tegemiste üle huvi tunda. "Vanemad peaksid lastele selgitama, millised ohud võivad kaasneda, kui noored hilisõhtul vanemateta väljas on ning alkoholi- või tubakatooteid pruugivad. Politseil ei ole mingit eraldi huvi trahve välja kirjutada ega karistada, seega tulgu selgitustöö ikka kodust, " ütles Jaani.

bns


 


 

LOE VEEL


 


 


 


 

  

 

20 PÄEVA ENIMLOETUD