Oma naise järjepidevas peksmises süüdistatavat meest ootab kohtutee

Põhja ringkonnaprokuratuur saatis kriminaalsüüdistusega kohtu alla mehe, kes uurimisandmetel kasutas pidevalt oma elukaaslase suhtes füüsilist vägivalda ning lõpuks tekitas naisele eluohtlikke vigastusi.

Eeluurimisel kogutud andmetel kasutas Harjumaal elav 38-aastane Erki alates 2010. aasta lõpust järjepidevalt oma naise kallal jõudu, lüües teda käte ja jalgadega ning ähvardas nii tapmise kui ka kehavigastuste tekitamisega.

Mullu 10. detsembri öösel tipnes perevägivald järjekordse peksmisega, kuid seekord kasutas Erki oma elukaaslase vastu ka nuga, põhjustades talle eluohtlikke vigastusi.

Politsei pidas Erki kahtlustatavana kinni 14. detsembril ja kohus võttis ta kaks päeva hiljem vahi alla. Meest on varem neli korda kuritegude eest karistatud.

Kohtueelse uurimise lõppedes sai Erki süüdistuse raske tervisekahjustuse tekitamises, piinamises ja ähvardamises. Süüdimõistmisel võib kohus talle määrata kuni 12-aastase vangistuse.

Harju maakohtus neljapäeval toimunud eelistungil leppisid menetluspooled kokku, et süüasja kohtlik uurimine algab 5. juunil.

bns


 


 

LOE VEEL


 


 


 


 

  

 

20 PÄEVA ENIMLOETUD