Kasutütarde vägistaja ei soovinud ennetähtaegselt vabadusse pääseda

Tartu maakohus jättis reedel ennetähtaegselt vabastamata kasutütarde vägistamise eest pikka vangistust kandva mehe, kes ka ise kinnitas kohtule, et soovib vanglas edasi olla.

59-aastane Valdek Liivmann ütles kohtule, et ta ei soovi enne tähtaega vabaneda, kuna tal "olevat vanglas kolleegidelt veel palju õppida".

Kohus jättiski mehe vanglasse karistust kandma, arvestades muuhulgas vangla ja prokuröri arvamusega, kes samuti pooldasid Liivmanni vabastamata jätmist. Reedese seisuga tuleb Liivmannil vanglas veeta veel 11 kuud ja kaheksa päeva.

Ka mullu märtsis ja tunamullu kevadel jättis kohus Liivmanni ennetähtaegselt vabastamata.

Süüdistuse järgi vägistas Liivmann 2002. aasta suvest kuni 2003. aasta sügiseni korduvalt oma toonase elukaaslase alaealisi tütreid. Saare maakohus mõistis ta 6,5 aastaks vangi, kuid trellide taha teda kohe saata ei õnnestunud, kuna mees põgenes Eestist välismaale.

Liivmann kuulutati 2006. aasta 19. oktoobril rahvusvaheliselt tagaotsitavaks ja juba viis päeva hiljem pidas Ukrainas Odessa miilits ta kinni. Seejärel andsid Ukraina ametivõimud mehe Eestile välja

bns


 


 

LOE VEEL


 


 


 


 

  

 

20 PÄEVA ENIMLOETUD