Alates teisipäevast on Eesti nähtav Google Street View’s

Pilt Roosi tänavast, kuhu on ka laps peale jäänud.Teisipäeval käivitas Google Eestis Street View’, mis võimaldab kasutajatel vaadata ja navigeerida 360 kraadise panoraaminurga all pilte tänavatest ja paikadest üle kogu riigi.

„Street View teeb selle imelise maa kaunid tänavad ja paigad kättesaadavaks kasutajatele üle kogu maailma. Nüüdsest saavad kõik eestlased ja ka Eesti ettevõtted nautida teenuse arvukaid hüvesid,” kommenteeris Google Street View’ programmi juht Ulf Spitzer pressiesindaja vahendusel.

Näiteks on Google teatel turistil või teisest linnast tulijal, võimalik juba enne kohalejõudmist välja valida restoran, teha reisiplaane, leppida kokku kohtumispaiku või kasutada abimaterjalina geograafia kodutöö tegemiseks. Kinnisvara soetamisest huvitatud inimesed saavad Street View’ abil tutvuda ümbrusega, hoida kokku aega ning leida juhtnööre kohalesõitmiseks. Rakenduse kasutamiseks on tarvis vaid Google Mapsi sisse suumida või lohistada kaardi vasakul küljel olev oranži vaia meenutav ikoon sinisega eristatud tänavale.

Street View on tasuta Google Mapsi rakendus, mis käivitati 2007. aasta mais ja mida saab kasutada rohkem kui 30 maailma riigis. Rakendus on kättesaadav ka teenustes Google Earth ja Google Maps for Mobile.

Oma kodukohta saab otsida SIIT!

bns

Comments  
  0
jaa, varst näebki kohe
  0
ei tea mis edasi kas varsti näeb ka reaalajas inimeste liikumisi ja tegemisi
  +2
tegelt on asjal isei jumet, ntx mõne firma ametliku aadressi/asukoha saab enne tehingut üle kontrollida ja kui selle koha peal ainult laternapost ja prügikast asuvad, siis õnne ja edu armastuses..
  +2
super hea asi saab ju vaadata sihtkohti kui reisile lähed ja tutvuda erinevate vaatamisväärsustega kohale minemata
  0
Pean tunnistama, et võimas asi on see google.
Ja pean tunnistama, et minul oli käsi püksis hoovis kui see tont mööda kimas minust. ;-) ;-)
  +5
Ja varsti ongi kogu meie elu online. Privaatsust enam nagunii polegi, suured tegelased ja organid võivad meid juba praegu 24h vaadelda. Järgmine etapp meie elus on et oleme juba netis kõigile nähtav
  +5
Nüüd näeb linnapea Kaver lõpuks, kus tema asetäitja Võrnik tegelikult ringi sibab
  +1
mul vana auto maja ees :D nüüd on juba uus :P
  0

Quoting Teem küll:

krt mu auto armukese maja ees, loodetavasti naine ei näe. kuhu ma kirjutama peaks et nad selle auto maha võtaks? krt küll.


See pole veel midagi.
VII PAREM OMA VARANDUS TEISELE KOHALE.
VARASTELE ON SEE KAART ERITI HEA IKKA.
  +3
krt mu auto armukese maja ees, loodetavasti naine ei näe. kuhu ma kirjutama peaks et nad selle auto maha võtaks? krt küll.

 


 

LOE VEEL


 


 


 


 

  

 

20 PÄEVA ENIMLOETUD