Ajateenija sai kaitseväe autode kokkupõrkes viga

Õppusel Kevadtorm põrkasid kokku kaks kaitseväe maasturit, õnnetuses sai viga üks ajateenija, ülejäänud sõidukites viibinud viidi tervisekontrolli.

Teisipäeva hommikul juhtus liiklusõnnetus kahe õppusel Kevadtorm osaleva sõidukiga Ida-Viru maakonnas Maidla vallas Veneoja külas, teatas kaitseväe peastaap. Õnnetus juhtus, kui sõjaväemaastur Volvo sõitis otsa eesliikuvale samasugusele masinale. Esialgsetel andmetel pidurdas eesliikuv auto järsult, mida taganttulev sõiduk õigeaegselt ei märganud.

Sõidukites viibis kokku kaheksa ajateenijat. Esialgsetel andmetel sai üks kaitseväelane vigastada, teised sõidukites viibinud isikud toimetati kontrolliks Kohtla-Järve haiglasse, neli kaitseväelast on praeguseks oma üksuse juures tagasi. Õnnetuses osalenud teavitasid oma pereliikmeid ja lähedasi ise.

Politsei- ja piirivalveameti Ida prefektuur alustas väärteomenetlust liiklusõnnetuse asjaolude välja selgitamiseks. Sõjaväepolitsei on algatanud teenistusliku juurdluse.

Õppuse Kevadtorm piirkonnas on kaitseväe juhataja käskkirjaga kehtestatud õppusel osalevatele sõidukitele kiirusepiirang asfaltteel 70 ning kruusateel 50 ja pinnasekattega teel 30 km/h.

bns


 


 

LOE VEEL


 


 


 


 

  

 

20 PÄEVA ENIMLOETUD