Kaitseväe kolonnid häirivad Eesti teedel liiklust

Lääne- ja Ida-Virumaal toimunud kaitseväe suurõppuselt Kevadtorm naasvad sõidukite kolonnid häirivad reedel Eesti teedel liiklust.

Kolonnide sõidukiirus on 70 km/h ja vajadusel reguleerib sõjaväepolitsei liiklust, teatas maanteeinfokeskus BNS-ile.

Reedel liiguvad kaitseväe sõidukite kolonnid Haljala-Tapa-Paide-Pärnu, Tudulinna-Tudu-Mõdriku-Rakvere-Tapa, Jõhvi-Mustvee-Luunja-Põlva-Võru-Määsi-Misso-Murati, Narva-Haljala-Iru-Keila-Paldiski, Avinurme-Väike-Maarja-Ambla ja Rakvere-Rakke-Mäeküla-Tallinna maanteel.

3. mail Lääne- ja Ida-Virumaal alanud Kevadtormist võtab osa ligi 5000 praegust ja tulevast reservväelast, kaitseliitlast ning elukutselist kaitseväelast.Kevadtormi õppelahingud kestavad reedeni peamiselt Lääne-Virumaa idapoolsetes valdades. Õppus lõpeb laupäeval lõpurivistusega Rakveres.

Tänavu kümnendat korda toimuvat Kevadtormi korraldatakse igal aastal erinevas Eesti piirkonnas: 2003. aastal toimus Kevadtorm Lääne-Virumaal, 2004. aastal Ida-Virumaal, 2005. aastal Valga- ja Võrumaal, 2006. aastal Ida-Virumaal ja Jõgeva maakonnas, 2007. aastal Tartu - ja Põlvamaal, 2008. aastal Lääne- ja Ida-Virumaal, 2009. aastal Lääne-ja Ida-Virumaal ning Jõgevamaal, 2010. aastal Pärnu - ja Viljandi maakonnas ning mullu Tartu -, Võru- ja Põlvamaal.

bns


 


 

LOE VEEL


 


 


 


 

  

 

20 PÄEVA ENIMLOETUD