Toobali sõnul on ta võtnud Keskerakonnale annetamiseks pangalaenu

Keskerakonna peasekretäri Priit Toobali sõnul on ta võtnud Keskerakonnale annetamiseks pangalaenu, kirjutab Postimees.

"Mina olen võtnud isiklikult pangalaenu ja rasketel hetkedel aidanud selle eest ka erakonda. Pank annab ju muidugi laenu, kui on piisav sissetulek olemas," ütles Toobal intervjuus Postimehele.

Keskerakonnale annetanute seas paistab silma Priit Toobal, kes on sageli jupikaupa erakonna kassasse raha. Toobali sõnul on need annetused, mida ta on teinud oma isiklikust rahast ja mida ta on ise küsinud nii erakonnaliikmete kui ka ettevõtjate käest seoses sellega, kuidas mõni arve on jälle üles kerkinud.

"Eks siin ole tulnud ise aidata  isiklikust rahast või minna mõne teise kolleegi juurde riigikogus ja ka sugulaste-sõprade juurde oma kodukandis. Eks arvete maksmise pärast olegi jupiti tehtud. Kui ikka mõni ettevõte paneb musta märgi püsti, et enam ei saa oodata, tahaks meid pankrotiga ähvardada või inkassofirmale anda, siis lihtsam on see raha kuskilt kokku kraapida, kasvõi isiklikust rahast," lausus Toobal.

Mullu annestas Priit Toobal Keskerakonnale 3000 eurot, siis 1800 eurot, seejärel 350 ja 240 eurot. Tobal märkis, et need on tõepoolest suured summad, aga kohustused on erakonnal suured olnud.

"Selle aastaga oleme väga palju kohustusi vähemaks saanud ning suuresti tänu sellele, et ma väga aktiivselt olen teisi innustanud ja ka ise maksnud," lausus ta.

bns


 


 

LOE VEEL


 


 


 


 

  

 

20 PÄEVA ENIMLOETUD