Reformierakonna kontorit otsis läbi 16 ametnikku

Reformierakonna kontori läbiotsimist neljapäeval teostas kokku 16 politseiametnikku.

Riigiprokuratuur kinnitas BNS-ile, et läbiotsimist teostas 16 ametnikku ning kaasa viidi erinevaid andmekandjaid, sealhulgas arvuteid, mis võiksid sisaldada uurimise seisukohast olulist teavet.

Reformierakonna kontori läbi otsinud politseinikud tundsid huvi partei raamatupidamisdokumentide vastu, ütles erakonna peasekretär Martin Kukk.

Kukk ütles BNS-ile, et neljapäeval erakonna Tõnismäel asuva peakontori läbi otsinud keskkriminaalpolitsei ametnikud tundsid huvi erakonna raamatupidamisdokumentide vastu. Ta kinnitas, et erakond andis politseinikele kontrollimiseks kõik neid huvitavad materjalid.

Keskkriminaalpolitsei otsis neljapäeval läbi Reformierakonna peakontori Tõnismäel Tallinnas.

"Läbiotsimine toimus, selle viis läbi keskkriminaalpolitsei korruptsioonikuritegude büroo," kinnitas BNS-ile kriminaalpolitsei esindaja Kaarel Kuusk. "Läbiotsimine viidi läbi kriminaalmenetluse raames, mida paari päeva eest alustati Silver Meikari poolt meedias avaldatuga."

Riigiprokuratuur alustas teisipäeval kriminaalmenetlust kontrollimaks samal päeval Postimehes ilmunud väiteid, et Reformierakond on vastu võtnud teadmata allikatest pärinevat vara, mis on vormistatud erakonna liikmete annetustena.

bns


 


 

LOE VEEL


 


 


 


 

  

 

20 PÄEVA ENIMLOETUD