Võrus algasid jõustruktuuride spordimängud

Võrus algasid laupäeval kaitseväe korraldatavad jõustruktuuride kolmandad spordimängud, millel osaleb üle 400 politseiniku, piirivalvuri, päästja, vanglaametniku, kaitseliitlase ja kaitseväelase.

Samuti võtavad mängudest osa siseministeeriumi, kaitseministeeriumi, maksu- ja tolliameti, sisekaitseakadeemia ja värbamiskeskuse võistlejad, teatas kaitseväe peastaabi pressiesindaja BNS-ile.

Jõustruktuuride esindajad võistlevad suvebiatlonis, teenistuspüstolist laskmises, rannavõrkpallis, tänavakorvpallis, jalgpallis, kergejõustikus, rahvatriatlonis ja orienteerumises. Mehed võtavad mõõtu sangpommi rebimises ja naised jõusurumises.

Võistlused lõpevad pühapäeval autasustamisega Võru linna staadionil pärast jalgpalli finaalmängu. Eelmised jõustruktuuride mängud korraldas politseiameti spordiklubi. Kaitsevägi koostöös kaitsejõudude spordiklubiga korraldab mänge esimest korda. Võistlust toetab Võru linn.

Kaitseväe juhataja brigaadikindral Riho Terras märkis pühapäeval spordimängude avamisel, et jõustruktuurides teenivate politseinike, piirivalvurite, päästjate ja kaitseväelaste hea kehaline vorm ja vaimne vastupidavus tagavad nende pideva valmisoleku ja tugevuse. "Algavad mängud on suurepärane võimalus võtta mõõtu nendelt, kellega ühiselt igapäevateenistuses Eestit ja Eesti inimesi kaitstakse," märkis Terras.

bns


 


 

LOE VEEL


 


 


 


 

  

 

20 PÄEVA ENIMLOETUD